Joogafestival-alueella lukuisia eri joogalajeja – tunnetko jo nämä?

Joogafestival goes I love me on erinomainen tilaisuus tutustua joogaan ja sen moniin eri muotoihin. Kokeilutunnit soveltuvat aloittelijoillekin ja tarjoavat aiemmin jooganneille mahdollisuuden kokeilla erilaisia joogasuuntauksia. Näihin ja moniin muihin joogamuotoihin pääset tutustumaan I love me -messujen Joogafestival-alueella lokakuussa.

Yin
Rauhallisessa yinjoogassa pysytään kussakin asennossa pitkään ja saadaan venytys siten ulottumaan sidekudokseen asti. Rentouttava joogalaji on nykyisin monen ensi askel joogaan.

Vinyasa / Flow
Liikkuvassa flow- tai vinyasajoogassa pääosassa on hengityksen ja jatkuvan liikkeen saumaton liitto. Tunteja löytyy niin lempeitä kuin dynaamisempiakin – kokeilemalla löydät itsellesi sopivan.

Astanga
Astanga on yksi joogan pääsuuntauksista. Dynaaminen harjoitus muodostuu tietyistä liikesarjoista jotka tehdään tietyssä järjestyksessä, mutta temmon ja voimakkuuden saa jokainen valita itse.

Vijnana
Vijnanassa kehon oikeat linjaukset ja hengitysharjoitukset (pranayama) ovat keskeisessä osassa.

Strala
New Yorkista peräisin oleva joogasuuntauksessa asanoita lähestytään lempeän liikkuvasti mutta dynaamisesti.

Hatha
Klassisin ja länsimaissa tunnetuin joogamuoto on monien joogalajien perusta. Harjoitus koostuu yleensä joogan perusliikkeistä, joita ohjaaja voi varioida osallistujien, harjoituksen teeman tai vaikkapa vuodenajan mukaan.

Eikä tässä vielä kaikki – yli 100 tunnin kokeilutuntitarjonta sisältää monta muuta jooga- ja hyvinvointilajia. Tutustu koko tuntiohjelmaan ja ohjaajiin ja poimi itsellesi sopivat kokeilutunnit!

Ennakkolipun ostajana saat varata paikan tunnille etukäteen ja varmistat siten pääsyn haluamallesi tunnille. Lue lisää lipputyypeistä ja osta liput!