Ennakkoliput nyt myynnissä!

Ennakkolippujen myynti vuoden 2017 Joogafestivaaleille on päättynyt. Tervetuloa Kaapelitehtaalle! Liput ovelta 10 e. Sisältää 150 näytteilleasettajan tarjonnan, 40 luentoa sekä jonotusoikeuden tunneilta vapaaksi jääneille paikoille. >> Katso lisätietoa sivulta Aukioloajat ja liput. Nähdään Kaapelilla!


Joogafestivalien 2017 ohjelma on nyt valmis ja ennakkoliput myynnissä. Kokeilutunteja on ennätysmäärä! Tutustu monipuoliseen tuntitarjontaan ja varmista paikkasi haluamallasi tunnilla lunastamalla liput etukäteen.

Tuntipaikkoja voi varata vain ennakkolipuilla. Voit lunastaa lipun, joka sisältää 1,2 tai 4 tuntivarausta. Varaamiesi paikkojen lisäksi voit jonottaa muille haluamillesi tunneille: jos paikkoja on jäänyt vapaaksi, loput paikat täytetään jonon perusteella tunnin alkaessa. Olethan ajoissa paikalla!

Huomaathan, että Joogafestival Helsinki on monipuolinen ja antoisa tapahtuma, vaikka et osallistuisikaan tunneille! Tällöin pääsylippuun (10 e) sisältyvät 40 laadukasta asiantuntijaluentoa sekä n. 150 näytteilleasettajan tarjonta. Ovelta lunastetulla lipulla on myös jonotusoikeus tunneille, joille on jäänyt vapaita paikkoja.

Joogafestival Helsinki on tarkoitettu kaikille omasta hyvinvoinnista ja tasapainosta kiinnostuneille, ikään tai taitotasoon katsomatta. Tervetuloa!

 

> Tutustu tuntitarjontaan ja ohjaajiin.

> Lippujen hinnat ja ohjeita tunneille osallistuville.

> Suoraan lippukauppaan.