Yacine Kalke

yacine-kalkeYacine aloitti joogan harrastamisen vuonna 2005 jouduttuaan lopettamaan balettitanssijan uran loukkaantumisen vuoksi. Hän on harrastanut klassista tanssia ja balettia 7-vuotiaasta asti. Yacine on ensimmäinen Suomessa valmistunut Bikyasa Flow -jooga­ohjaaja YinAcademyn jooga­opettaja­koulutuksesta.

Opettajaksi hänta on valmentanut Bikyasa-joogan kehittäjä Gabriel Azoulay. Omaa kokemustaan ja tietouttaan joogasta Yacine on täydentänyt useilla kursseilla ja workshopeilla.

Yacine haluaa tunneillaan jakaa muille sitä iloa ja hyvää oloa, jota jooga on hänen omaan elämäänsä tuonut ja auttaa ihmisiä löytämään mitä jooga ja oma luonnollinen tapa olla juuri heille tarkoittaa.

Lisätietoja: www.studioyin.com

 

Bikyasa power yoga

Bikyasa on moderni evoluutio joogasta, jossa on vaikutuksia sekä Bikram- että Ashtanga Vinyasa -harjoituksesta. Voimakas ja monipuolinen harjoitus käy läpi koko kehon tuoden lisää voimaa ja liikkuvuutta keskivartaloon sekä notkeutta ja kestävyyttä jalkoihin. Bikyasassa yhdistyy tanssinomainen flow, hiljaiset tasapainoharjoitukset ja musiikki. Bikyasa power yoga antaa voimakkaan ja energisen tunteen harjoituksen jälkeen.

Tunti sopii aloittelijoille ja edistyneemmille joogeille.

LAUANTAI 25.2. klo 10:30, sali 3