Ulla-Maija Rönkä

ulla-maija-ronkaOlen aloittanut joogan jo lapsena. Tein joogaa omin päin 15-vuotiaaksi asti. Sen jälkeen intialaiset jooganopettajat Uttam ja Dini Sood opettivat minulle sivananda-joogaa, jota tein 22 vuoden ajan. Vasta sitten aloitin joogan opettamisen Espoon työväen- ja Kirkkonummen kansalaisopistoissa, työpaikoilla sekä yksityisesti. Valmistuin jooganopettajaksi 2001 Suomen Joogaliiton opettajakoulutuksesta ja olen ollut siellä vuodesta 2008 tulevien jooganopettajien kouluttajana. Olen nyt ohjannut joogaa päätoimisesti yli 20 vuotta.

Lisätietoja: www.joogaliitto.fi

Ulla-Maija on ohjaajana tuntiohjelmassa sekä osallistujana Parven luennoissa, paneelikeskustelussa.

***************************

Joogaharjoitus ja syvästi rentouttava jooganidra

SUNNUNTAI 26.2. klo 10:30, sali 1

Alussa fyysistä jännitystä vähentävä, selkää notkistava ja hengitystä helpottava joogaharjoitus. Lopussa ohjattu syvästi rentouttava jooganidra, joka tehdään selinmakuulla (noin 20 min). Voit halutessasi ostaa tunnin jälkeen Ulla-Maijalta jooganidra-cd:n (hinta 10€) kotiharjoittelua varten. Aiheesta löytyy tietoa myös Heli Harjunpään ja Ulla-Maija Rönkän kirjasta Suomalainen joogakirja (Minervakustannus 2014).

***************************

Mitä jooga on? -paneelikeskustelu

LAUANTAI 25.2. klo 17:30, luentosali Parvi

Mistä joogassa pohjimmiltaan on kyse? Mitä sillä tavoitellaan ja miten sitä harjoitetaan? Miksi erilaisia joogamuotoja on niin paljon ja mikä niitä kaikkia yhdistää – vai yhdistääkö niitä yhtään mikään?

Jooganopettajat Ulla-Maija Rönkä (Suomen Joogaliitto), Mia Jokiniva (Villa Mandala), Miska Käppi (Shakta) sekä tutkija Matti Rautaniemi, tuovat erilaiset lähestymistapansa yhteen ja pyrkivät lähemmäs joogan syvintä olemusta. Pysyykö joogan ydin tavoittamattomissa vai paljastuuko se tämän keskustelun aikana? Tule ottamaan selvää! Paneeli Parvella lauantaina klo 17.30