Tuula Styrman

Tuula on työskennellyt yksityisasiakkaiden ja ryhmien kanssa kehoterapeuttina, hierojana, luennoitsijana ja valmentajana yli 32 vuotta. Kokemusta ovat kartuttaneet lukuisat kehotyöskentelyn, rentoutumisen, urheiluvalmennuksen ja työhyvinvoinnin projektit, luennot ja koulutukset. Hän on aina pyrkinyt ymmärtämään lisää luonnosta, elämästä ja erityisesti siitä mitä on kunnioittava vuorovaikutus ihmisten kesken.

Tuula on ohjannut toiminnallisia työpajoja osana terveystiedon opetusta kouluissa, useissa työyhteisöissä ja organisaatioissa sekä työhyvinvointiprosesseina ja työpajoina mm. sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Tuula on opiskellut Tara Rokpa -terapiaprosessin menetelmiä vuodesta 1998 ja ohjaa Opi rentoutumaan -kursseja. Vuodesta 2010 Tuula on kehittänyt lempeää, tukea antavaa hieronta-menetelmää saattohoito-potilaille ja heidän omaisilleen. Aiheeseen liittyvä Kosketus ja saattohoito -tietokirja julkaistaan 2018.

Näytteilleasettaja: Create amove Oy

Lisätietoja: www.create.fi

Luento: Palautuminen, läsnäolo ja läheisyys -työpaja

Lauantai 3.3.2018, klo 15.00, Kellari 2

Rennossa ja lämminhenkisessä työpajassa tutkitaan mitkä voisivat olla ”palautumisen parhaita paikkoja”, miten kunnioittava kohtaaminen ja läsnäolotaidot niihin liittyvät, ja miten palautumista voi seurata ja vahvistaa Firstbeat Hyvinvointianalyysillä.

Tuula Styrman esittelee toiminnallisia, palautumista vahvistavia harjoituksia ja kertoo käytännön kokemuksia niiden käytöstä ykistyisasiakkaiden hoidossa, nuorten kanssa kouluissa sekä työhyvinvointivalmennuksissa.

Varaa mukaan oma jumppa-alusta rentoutumista varten.