Tunti- ja luentoinfo

Vuoden 2019 Joogafestival Helsingin ohjelma on julkaistu.

Viikonlopussa 2.-3.3.2019  on tarjolla n. 100 kokeilutuntia joogan, meditaation ja muiden hyvinvointilajien eri suuntauksista. Tuntiohjelma on julkaistu ja Joogafestival Helsingin ennakkoliput ovat nyt myynnissä. Hankkimalla ennakkolipun sinulla on mahdollisuus varata oma paikka haluamiltasi tunneilta. Ennakkolippujen myynti loppuu 1.3. klo 20.00.

Kaksipäiväinen luento-ohjelma on monipuolinen katsaus kokonaisvaltaiseen henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin. Tutustu luento-ohjelmaan >

Tutustumistuntien ja luentojen lisäksi Joogafestival Helsinki tarjoaa noin 140 näytteilleasettajan tuotteet ja palvelut monipuoliseen hyvinvointiin sekä kehon ja mielen tasapainoon – sen tavoittelemiseen, parantamiseen ja ylläpitämiseen. Tutustu näytteilleasettajiin >

Tapahtumassa on myös tapahtumaravintoloita sekä kahvilalounge.

Upeat ammattiohjaajat

Loistavat ohjaajat tulevat pääosin Suomesta, mutta myös muutama ulkomainen vieras on luvassa. Monen ohjaajan edustama joogakoulu on myös näytteilleasettajana Joogafestivaaleilla. Voit siis käydä tunnin lisäksi tutustumassa sinua kiinnostavan kouluun/yhteisöön Merikaapelihallissa messuosastolla!

Miten pääsen tunneille?

Ennakkoliput: Liput tulevat myyntiin joulukuun 2018 alussa. Paikan haluamaltasi tunnilta voit varata ostamalla ennakkolipun. Samalla ennakkolipulla pääset mielenkiintoisille luennoille ja tutustumaan näytteilleasettajien tuote- ja palvelutarjontaan. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua jonottamalla kaikille tunneille mikäli vapaita paikkoja on vielä jäljellä.

Liput ovelta tapahtuman aikana: Voit osallistua kaikille tutustumistunneille mikäli vapaita paikkoja on jäljellä. Tunnit täytetään jonotusperiaatteella. Lipulla pääset myös mielenkiintoisille luennoille ja tutustumaan näytteilleasettajien tuote- ja palvelutarjontaan.

Jooga sopii kaikille! Myös lapset, seniorit, miehet/ rautakanget/ sohvaperunat ovat tervetulleita festareille! Tule, tutustu ja kokeile erilaisia lajeja. Näin löydät juuri Sinulle sopivan harjoitusmuodon.

  •  Eri saleissa on eri määrä osallistumispaikkoja.
  •  Tutustumistunnit ovat kestoltaan n. 60 minuuttia.
  •  Ota oma matto tai alusta mukaan, jos sinulla on sellainen.

Seitsemännen kerran järjestettävän Joogafestival Helsinki-tapahtuman teemana 2019 on Ääni ja hiljaisuus.  Tervetuloa!