Tunti- ja luentoinfo

Vuoden 2019 Joogafestival Helsingin ohjelma valmistuu lähiaikoina. Viikonlopussa 2.-3.3.2019  on tarjolla n. 100 kokeilutuntia joogan, meditaation ja muiden hyvinvointilajien eri suuntauksista. Tuntiohjelma julkistetaan joulukuun alussa, jolloin tulevat myyntiin myös Joogafestival Helsingin ennakkoliput ja mahdollisuus varata oma paikka haluamiltaan tunneilta.

Kaksipäiväinen luento-ohjelma on monipuolinen katsaus kokonaisvaltaiseen henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin. Jos Sinulla on ajatus, minkä sisältöisen puheenvuoron toivoisit mukaan Joogafestarin luentoihin, tai toivoisit kuulevasi jotakuta erityistä puhujaa, lähetä meille vinkki osoitteeseen  anttisipinen1@gmail.com .

Tutustumistuntien ja luentojen lisäksi Joogafestival Helsinki tarjoaa noin 150 näytteilleasettajan tuotteet ja palvelut monipuoliseen hyvinvointiin sekä kehon ja mielen tasapainoon – sen tavoittelemiseen, parantamiseen ja ylläpitämiseen. Tapahtumassa on myös tapahtumaravintola sekä kahvilalounge.

Upeat ammattiohjaajat

Loistavat ohjaajat tulevat pääosin Suomesta, mutta myös ulkomainen vieras on luvassa. Monen ohjaajan edustama joogakoulu on myös näytteilleasettajana Joogafestivaaleilla. Voit siis käydä tunnin lisäksi tutustumassa sinua kiinnostavan kouluun/yhteisöön Merikaapelihallissa messuosastolla!

Miten pääsen tunneille?

Ennakkoliput: Liput tulevat myyntiin joulukuun 2018 alussa. Paikan haluamaltasi tunnilta voit varata ostamalla ennakkolipun. Samalla ennakkolipulla pääset mielenkiintoisille luennoille ja tutustumaan näytteilleasettajien tuote- ja palvelutarjontaan. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua jonottamalla kaikille tunneille mikäli vapaita paikkoja on vielä jäljellä.

Liput ovelta tapahtuman aikana: Voit osallistua kaikille tutustumistunneille mikäli vapaita paikkoja on jäljellä. Tunnit täytetään jonotusperiaatteella. Lipulla pääset myös mielenkiintoisille luennoille ja tutustumaan näytteilleasettajien tuote- ja palvelutarjontaan.

Jooga sopii kaikille! Myös lapset, seniorit, miehet/ rautakanget/ sohvaperunat ovat tervetulleita festareille! Tule, tutustu ja kokeile erilaisia lajeja. Näin löydät juuri Sinulle sopivan harjoitusmuodon.

  •  Eri saleissa on eri määrä osallistumispaikkoja.
  •  Tutustumistunnit ovat kestoltaan n. 60 minuuttia.
  •  Ota oma matto tai alusta mukaan, jos sinulla on sellainen.

Seitsemännen kerran järjestettävän Joogafestival Helsinki-tapahtuman teemana 2019 on Ääni ja hiljaisuus.  Tervetuloa!