Tommi Kujala

Tommi Kujala (Charanpal Singh) on Kehto Koulun perustaja ja pääopettaja. Kehto Koulu on traditioista riippumaton moderni henkinen koulu. Kehto Koulun pääopetusmuoto on 1-5-vuotinen Vapaa Tie -koulutusohjelma. Sen lisäksi erilaiset retriitit, lyhytkurssit, viikkotunnit ja työpajat ovat saatavillasi. Tommi Charanpal on harjoittanut tietoisesti joogaa noin 10 vuotta. Hän on KRI-hyväksytty Kundaliinijoogaopettaja sekä opettajakouluttaja. Kehto järjestää myös kundaliinijoogaopettajakoulutusta.

Lisätietoja: www.kehtokoulu.fi

Näytteilleasettaja: Kehto Koulu

 

Kundaliinijooga: Päästä Ilo Irti – Unleash the Joy

Lauantai 3.3.2018 klo 10.45, sali 7

Ilo on jotain, joka elää sinua. Esteitä, hidasteita ja muureja on kuitenkin rakentunut niin fyysisellä, psyykkisellä ja henkiselläkin tasolla sinun ja ilon väliin. Tätä prosessia kutsutaan elämäksi. ja inkarnaatioksi. Matka takaisin kotiin, lähteeseen ja omaan essenssiimme on koko ajan kuitenkin mahdollinen.

Tällä tunnilla teemme kundaliinijoogaharjoituksen, joka vie sinua lähemmäs sinua elävää voimakasta iloa ja elinvoimaa. Asanat, mudrat, mantrat, rentoutuminen ja meditaatio ovat käytössäsi. Mitään kokemusta et tuntia ennen tarvitse, tunti soveltuu kaikille.

Luento: Ilo ymmärryksenä

Sunnuntai 4.3.2018 klo 12.30, Kellari 1

Joskus ajattelemme, ja meille opetetaankin, että ilo on tunne. Tunteet kuitenkin tulevat ja menevät. Mitä ilo olisi ymmärryksenä? Mitä ilo on todellisuuden luonteena? Mitä ilo on sinun ja elämän ytimenä? Ja mitä ilo on, jos luotan ja pidän siitä kiinni ymmärryksenä – understand/stand under – kaikissa tilanteissa.

Tällä luennolla Tommi Charanpal, Kehto Koulun perustaja ja pääopettaja, kundaliinijoogaopettaja ja integraalipsykologian fasilitaattori, tutkii yhdessä saliin saapuvan ryhmän kanssa ilon essenssiä, sen luonnetta ja laatua. Ja avaa luennolla sekä harjoituksilla syvällä meissä olevaa ilon resonanssiamme. Lämpimästi tervetuloa – ilolla!