Tommi Kujala

Tommi Kujala (Charanpal Singh) on KEHTO KOULUN perustaja ja pääopettaja. Hän on kokenut opettaja kundaliijoogan ja henkisyyden saroilla. Hän on Kundaliinijoogaopettaja sekä Kundaliinijoogaopettajakouluttaja (KRI) sekä mantramuusikko. KEHTO KOULU on traditioista riippumaton moderni henkinen koulu. KEHDON pääopetusmuoto on 1-5 -vuotinen Vapaa Tie -koulutusohjelma. Sen lisäksi KEHTO järjestää kansainvälistä Kundaliinijoogaopettajakoulutusta Suomessa ja Portugalissa sekä retriittejä, lyhytkursseja ja viikkotunteja

Lisätietoja: www.kehtokoulu.fi

Näytteilleasettaja: Kehto Koulu

Luento: Yhteys henkeen terveyden perustana

Tällä luennolla tutkimme hengen, sielun kanssa linjautumista kokonaisvaltaisen terveyden perustana.

Henki, spirit, individuaalisoituneena tietoisuutena meissä, on lopullisen ja täyden terveytemme perusta. Sen suunta ja linjaus on vertikaali. Vaikka kuinka huolehtisimme horisontaalisesta terveydestämme, elintavoistamme, liikunnasta, ravinnosta, kehollisesta, mielellisestä ja tunteellisesta terveydestämme, ei lopullinen terveys löydy ennen kuin olemme linjanneet itsemme oman tietoisuutemme, henkemme todellisen Hengen, Sielun kanssa. Tällä luennolla tutkimme tätä matkaa osana henkistä harjoitusta, joogaa ja päivittäistä elämäämme.

Tunti: Healthy Bowel System

Suolistomme hyvinvointi on hyvinvointimme perusta. Teemme tällä tunnilla voimakkaan ”Healty Bowel System” -kriyan.

Olet sitä mitä syöt. Tai vielä tarkemmin sitä mitä sulatat. Suolistomme, toisten aivojemme, hyvinvointi on olennaista terveytemme kannalta. Teemme kiinnostavan Kundalini Yoga Kriyan tällä tunnilla, jolla edesautamme suolistomme ja siten kokonaisvaltaisen hyvintvointimme perustaa. Linjaamme itseämme todellisen identiteettimme kanssa ja huomaamme, että terveys ja hyvinvointi ovat niin kehollisia, mielellisiä kuin tunteellisiakin kokonaisuuksia.