Tommi Kujala

Tommi Kujala (Charanpal Singh) on Kundaliinijoogaopettaja (KRI, Level 2) ja Opettajakouluttaja, joka päätyökseen johtaa ja toimii pääopettajana perustamassaan Kehto Koulussa. Kehto Koulu on henkinen koulu, jonka pääopetusmuoto on 1-5 -vuotinen Vapaa Tie -koulutusohjelma. Kehto Koulu tarjoaa lisäksi kansainvälistä Kundaliinijoogaopettajakoulutusta retriittimuotoisesti.

Kehto Koulu on riippumaton, nykyaikainen henkinen koulu, joka tähtää inhimilliseen vapauteen ja elinvoimaisen elämän elämiseen.

Näytteilleasettajana Joogafestivaleilla: Kehto Koulu

>> Tommi on mukana myös tuntiohjelmassa.

 

Luento:

Tasapaino Valon ja Pimeän välillä

SUNNUNTAI klo 15:30, paikka: Kellari 1

Teemme usein jooga- ja muuta henkistä harjoitusta löytääksemme sisäisen valomme, oman essenssimme, todellisen itsemme, korkeamman minämme, sielumme ja henkemme. Mutta törmäämme kuitenkin arjessa ja jokaisessa päivässä pimeään, varjoihin, esteisiin, rajoituksiin, samastumisiin ja kaikkeen muuhun kuin valoon. Miksi näin? Mitä olisi tasapaino? Ja mitä se olisi arjessa?

Tällä luennolla tutkimme yhdessä Tommin johdolla valon ja pimeän, tietoisuuden leikkiä, aktiivisen ja passiivisen ja harjoituksen ja arjen tasapainoa –  elämässä.

”When a man stands in, or near the light, he still casts a shadow. When one merges with and becomes the light, then there is no more shadow.” – Shiv Charan Singh