Tommi Kujala (Charanpal Singh)

Tommi Kujala (Charanpal Singh) on Kundaliinijoogaopettaja (KRI, Level 2) ja Opettajakouluttaja, joka päätyökseen johtaa ja toimii pääopettajana perustamassaan Kehto Koulussa. Kehto Koulu on henkinen koulu, jonka pääopetusmuoto on 1-5 -vuotinen Vapaa Tie -koulutusohjelma. Kehto Koulu tarjoaa lisäksi kansainvälistä Kundaliinijoogaopettajakoulutusta retriittimuotoisesti.

Kehto Koulu on riippumaton, nykyaikainen henkinen koulu, joka tähtää inhimilliseen vapauteen ja elinvoimaisen elämän elämiseen.

Näytteilleasettaja Joogafestivaleilla: Kehto Koulu

Lisätietoja: www.facebook.com/kehtokoulu

 

Kundaliinijooga: Kriya for Balancing the Aura

LAUANTAI 25.2. klo 13:15, sali 8

Kun chakrajärjestelmässämme kaikki energiakeskukset pyörivät tarkoituksenmukaisesti ja tasapainossa, kahdeksas chakramme, Aura, elektomagneettinen kenttä fyysisen kehomme ympärillä on vahva, kirkas, elinvoimainen ja suojaava, mutta ei kuitenkaan eristävä. Kun Auramme on kirkas ja vahva, chakrajärjestelmämme pystyy paremmin käsittelemään informaatiota niin kehon sisä- kuin ulkopuoleltakin, mihin se on tarkoitettukin.

Tällä kundaliinijoogatunnilla puhdistamme, kirkastamme ja voimaannutamme omaa kenttäämme niin fyysisillä liikkeillä, mudrilla, hengitysharjoituksilla kuin mantroillakin.

Tunti sopii kaikille. Tule tutustumaan virkistävään ja elinvoimaa tihkuvaan kundaliinijoogatuntiin! Sat Nam.