Suvi Hakala

Suvi on Wellness & Balance Finlandin perustaja ja vastaa Seasonal Yogan ja ChiBallin opettajakoulutuksesta Suomessa. Suvi on koulutukseltaan fysioterapeutti, Seasonal Yoga opettaja (E-RYT200) (RYT500), ChiBall Master Trainer, Pilates ohjaaja ja NirvanaFitness kouluttaja. Suvi haluaa tarjota asiakaslähtöisen sekä lämpimän vastaanoton ja elämyksen kokonaisvaltaisesta hyvästä ja tasapainoisesta olosta jokaisella tunnillaan. Lisätietoja : www.wellnessandbalance.fi, www.seasonalyoga.fi

Lisätietoja: www.wellnessandbalance.fi

Näytteilleasettajana Joogafestivaleilla: Wellness & Balance Finland

Suvilla on Joogafestivaleilla kaksi erilaista tuntia.

*****************************

Seasonal Yoga

LAUANTAI klo 10:30, sali 1

Seasonal Yoga eli vuodenaikajooga perustuu joogan ikiaikaisiin tekniikoihin ja perinteisen kiinalaisen lääketieteen periaatteille. Seasonal Yogan perusajatus on, että olemme osa luontoa, jonka muutokset vaikuttavat meihin. Vuodenaikajoogan avulla pyritään saavuttamaan kehon ja sen toimintojen täydellinen tasapaino sekä hoitamaan terveyttä ennaltaehkäisevästi ja se kannustaa elämään vuorovaikutuksessa vuodenaikojen kanssa. Tasapainon saavuttamiseksi tunnilla työskennellään asanoiden, hengitysharjoitusten, meditaation ja keskittymisharjoitusten kanssa, jotta keho ja mieli pysyvät tasapainossa.

*****************************

NirvanaFitness

SUNNUNTAI klo 13:00, sali 3

Tämän tunnin Suvi ohjaa yhdessä Harri Pitkäsen kanssa.

Kehoa ja mieltä rentouttava pilates ja jooga flow ainutlaatuisen musiikin tahdissa. Musiikki on rakennettu helpottamaan hengityksen yhdistämistä liikkeeseen ja harjoitus opettaa automaattisesti hengittämään oikein.

Nirvana ThetaWave ääniaaltoteknologia luo tunnille tunnelman, jonka avulla osallistuja kokee meditatiivisen tilan. NirvanaFitness liikkeet vahvistavat ja lisäävät kehon liikkuvuutta. Hengityksen ja musiikin rytmi johtavat kaunista liikkeen virtaa, joka huoltaa kehoa kokonaisvaltaisesti, puhdistaa kehoa ja mieltä luonnollisella tavalla. Nirvana harjoitusmetodi vähentää myös stressiperäisiä oireita.

Tule kokemaan Nirvana state of mind ♥