Sinikka Suontakanen

Olen eläkkeellä oleva keikkatyöläinen (erityiskoulunkäyntiavustaja). Olen koulutukseltani vaatetusalan opettaja. Viimeiset kymmenen vuotta olen tehnyt työtä eritysinuorten ja -lasten kanssa. Olen saanut tähän hyvän koulutuksen Keskuspuiston ammattiopistossa. Olen harjoittanut Falun Gongia toiselta nimeltään Falun Dafa 16 vuotta. Kymmenen vuotta olen ollut Suomen Falun Dafa -yhdistyksen puheenjohtaja. yhdistyksessä on n. 60 Falun Gongin harjoittajaa.

Näytteilleasettajana Joogafestivaleilla: Suomen Falun Dafa -yhdistys.

 

HUOM: Seuraavat tunnit eivät ole varattavissa lipunmyynnin yhteydessä, vaan tunnille voi tulla suoraan paikanpäälle, jonottamalla (normaali tapahtuman pääsylippu, ilman tuntivarauksia).

 

Tutustu Falun Gongin harjoituksiin

LAUANTAI 25.2. klo 16:00, sijainti: Nurkka Merikaapelihallin yhteydessä
SUNNUNTAI 26.2. klo 13:00, sijainti: Nurkka Merikaapelihallin yhteydessä

Falun Gong tuotiin julkisuuteen vuonna 1992 Kiinassa, opettaja Li Hongzhin toimesta. Menetelmä on qigongia kuten taiji tai jooga. Siinä harjoitetaan sekä kehoa että mieltä. Jokapäiväistä elämää eletään totuudenmukaisuus, myötätunto ja kärsivällisyys periaatteiden mukaan. Halutaan luopua huonoista tavoista ja tottumuksista, kuten itsekkyydestä, kateudesta, kilpailunhalusta jne. Toisin sanoen painotetaan luonteenlaadun parantamista.

Liikesarjat ovat yksinkertaisia ja rauhallisia. Liikesarjojen ohjauksessa on musiikki ja kiinankielinen ohjaus. Ei tarvitse osata kiinan kieltä. Istumaharjoituksen voi tehdä myös tuolin reunalla istuen, jos lonkkia, polvia tai nilkkoja on operoitu.