Shifu Zhang Fang

Shifu Zhang Fang, taijin opettaja, Helsingin Wushu ry. Shifu Zhang Fang on valmistunut opettajaksi Pekingin liikuntatieteiden korkeakoulusta ja hänellä on yli 30 vuoden kokemus urheilun ja erityisesti wushu-lajien opettajana. Suomessa hän on opettanut vuodesta 1990 lähtien. Hän on viimeisen 8 vuoden aikana myös pätevöitynyt opettamaan terveysvaikutteista qigong-liikuntaa (Health Qigong). Hän on Suomen Wushu-liiton pääopettaja ja valmentaja. Shifu Zhang Fang puhuu sujuvasti suomea ja englantia.

Näytteilleasettaja Joogafestivaleilla: Helsingin Wushu ry

Zhang Fangilla on Joogafestivaleilla kaksi erilaista tuntia molempina päivinä:

******************************

Qigong – terveysvaikutteinen liikunta

LAUANTAI 25.2. klo 14:15, sali 5

SUNNUNTAI 26.2. klo 13:00, sali 5

Opetellaan qigong:in – terveysvaikutteisen liikunnan – perushengitystekniikkaa ja tutustutaan lajin olemukseen opettelemalla Ba Duan Jin –sarjasta muutamia liikkeitä. Qigong-harjoitukset ovat osa kiinalaista lääketiedettä ja niiden yksi tarkoitus on aktivoida kehon meridiaaneja. Lisäksi qigong kehittää voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa sekä luo hyvää mieltä.

Sopii aloittelijalle, väljät vaatteet ja tasapohjaiset sisäkengät.

******************************

 

Kokeile taijin alkeita

LAUANTAI 25.2. klo 15:30, sali 5

SUNNUNTAI 26.2. klo 15:30, sali 5

Tutustu taijin (taijiquan) alkeisiin ja kokeile Yang taijiquan 24 –sarjan perusliikkeitä. Taiji on kiinalaisista taistelulajeista muokattu kuntoliikuntalaji, jossa tehdään eri mittaisia ja vaikeusasteisia liikesarjoja. Laji kehittää tasapainoa, lihaskuntoa ja liikkuvuutta. Liikkeet tehdään hitaasti musiikin rytmittämänä.

Sopii aloittelijalle, väljät vaatteet ja tasapohjaiset sisäkengät.