Sari McGlinn

Olen Sari, inspiroiva, innostava ja käytännönläheisesti asioita havainnollistava kouluttaja, terapeutti, kirjailja ja Somsolan lifestyle-kivimyymälän ja Harmoniahuone Harmony House Oy:n perustaja ja kehittäjä. Olen opettanut tuhansia ihmisiä henkisen hyvinvoinnin saralla ja toiminut alalla 20 vuotta.

Rakkaus ja miten voimme itse vaikuttaa omaan hyvinvointiimme on toimintani punainen lanka.  Ole hyvä ja tutustu tarkemmin palveluihini ja artikkeleihini: http://www.harmoniahuone.com sekä http://www.somsola.com

Näytteilleasettajana Joogafestivaleilla: Somsola Shop ja Harmoniahuone Harmony House Oy

 

Läsnäolo elämälle ja sisimmälle

LAUANTAI klo 11:30, paikka: Kellari 1

Tule kokemaan yksinkertaisia ja toimivia menetelmiä läsnäolon laajentamiselle arjessasi. Samalla saattaa herätä uusia kokemuksia ja oivalluksia siitä, kuka olet ja kuka et ole sekä miten ihmeellisen yksinkertaista ja kaunista läsnäolo on.

Aina kun luomme kokemuksellista läsnäoloa sisimpäämme, siitä jää muistijälki, johon voimme palata myöhemmin uudestaan. Samalla kokonaisuutemme oppii olemaan ja kulkemaan läsnäoloon, kunnes siitä tulee arkinen elämäntapa, jossa kokee kaunista ykseyttä ja rauhaa. Samalla oppii miten luodaan. Lisäksi oppii ottamaan elämän rennommin, uutta iloa ja luovuutta nousee esille sekä energiavärähtely ja tietoisuus kohoavat.