Sanna Yrjänheikki

Sanna Yrjänheikki on tanssija, jooga-, pilates-, venyttely-, barre- ja tanssiohjaaja sekä DJ. Sanna on empaattinen, intohimoinen, kannustava ja ammattitaitoinen ohjaaja. Pihasalilla pääset nauttimaan hänen ammattitaidostaan niin tunneilla, kursseilla kuin yksityistunneilla.
Sannan oman tanssijataustan, ja useiden loukkaantumisten sekä monipuolisen koulutuksen ansiosta hänellä on erittäin hyvä kehontuntemus ja herkkyys ymmärtää kehoa sekä taito loukkaantumisten ennaltaehkäisyyn.

Näytteilleasettaja / Exhibitor: Pihasali Oy

Tunti: Afrohouse

Lauantai klo 13:00 Sali 4

Tunnilla tehdään Afrohouse musiikkiin Afrohousen perustekniikkaa kokeilullisesti, sekä haetaan vaapata liikettä musiikkiin.

Afro House on Angolalainen katutanssilaji, joka juontaa juurensa Kudurosta. Kuduro on syntynyt 1980-luvun loppupuolella ja lajin pioneeri on Tony Amado. Afro House tanssilajina on syntynyt 2000-luvun alkupuolella Angolassa ja jatkanut kehittymistään Portugalissa ja sieltä levinnyt pitkin Eurooppaa. Lähes jokaiselle tanssiliikkeelle on oma nimensä ja kappaleensa. Lajille ominaista on jalkatyöskentely, isolaatiot sekä huumori ja heittäytyminen.

Tunti: Reggae Yoga

Sunnuntai klo 10:30 Sali 4

Tunnilla tehdään dynaaminen, sekä virtaava joogaharjoitus reggae musiikin tahdittamana.

Rakastatko reggaeta? Reggae Yoga on joogaa, jossa yhdistyy joogaharjoitus ja reggae-musiikki. Reggae Yoga -tuntia rytmittää reggaen keinuva tahti ja harjoitusta syventää sen rauhan ja rakkauden siivittämä sanoma. Reggae Yoga -tunnin vetäjä on Sanna Yrjänheikki, jooga- ja pilates-ohjaaja, DJ ja tanssija.
Reggae-musiikissa on olennaista takapotkuinen rytmi ja rento tunnelma, sekä sen kantaaottavat aiheet. Reggae on syntynyt Jamaikalla 60-luvun lopulla ja sen juuret ovat perinteisessä afrikkalais-karibialaisessa musiikissa sekä rhythm and bluesissa.

Hanki liput ennakkoon ja varaa paikat lempitunneiltasi. Säästyt näin myös turhalta jonottamiselta. Tervetuloa!