Samuli Teho Majamäki

Muusikko, koulutettu hieroja, Jooga-pilates ja meditaation ohjaaja.

Teho opiskeli hierojaksi ja Jooga-pilates ohjaajaksi Australiassa vuosina 1999-2002, suoritti ”remedial massage” diploman opiskellen myös Shiatsua Sydneyssä Nature Care collegessa ja valmistui sieltä hierojaksi vuonna 2001. Yogalates ohjaaja koulutuksen hän teki Byron Bayssa vuonna 2002. Meditaatio- ja itsetuntemusharjoitukset ovat olleet tärkeänä osana Majamäen elämää vuodesta 1995 lähtien eri opettajien johdolla.

Inner Love Meditaatio

Tietoinen laskeutuminen universumin keskipisteeseen, tietoiseen rakkauteen ja kiitollisuuteen syvällä sisälläni.

Tietoinen laskeutuminen universumin keskipisteeseen, tietoiseen rakkauteen ja kiitollisuuteen syvällä sisälläni, ei-henkilökohtaiseen rakkauden ytimeen, läsnäoloon ilman mitään pyrkimystä muuttaa mitään tai ketään. Todellinen ja kestävä rakkaus löytyy läsnäolosta elämän nykyhetkessä juuri sellaisena kuin se on.

Inner Love Meditaatio -tunnilla herätämme uudenlaista selkeyttä ja rehellisyyttä elämään, sisäisesti ja ulkoisesti. Tunnilla tehdään yksinkertainen ohjattu istuma läsnäolo-meditaatio ilman tausta musiikkia tai mielikuva harjoitteita. Osallistuakseen ei tarvita aiempaa kokemusta meditaatio- tai joogaharjoituksista. Lämpimästi tervetuloa.