Saara Koljonen

Saara on kouluttautunut joogaohjaajaksi Yoga Nordicin opettajakoulutuksessa. Hän on harrastanut joogaa jo 2000-luvun alusta. Asanoihin pysähtyminen avasi uuden tavan tutustua omaan kehoon ja sen kautta myös kiireinen mieli rauhottui. Yksilöllisten linjausten tärkeyden lisäksi hän korostaa tunneillaan hengityksen merkitystä apuna mielen ja kehon tasapainon saavuttamisessa.

Saara opettaa Ghosh perimälinjan hathaa, Hot Joogaa, Yin Joogaa sekä Air Joogaa

Näytteilleasettaja Joogafestivaleilla: YogaNordic

 

Ghosh Yoga

Tule nauttimaan kehon ja mielen liitosta Ghosh Yoga 40 -harjoitukseen! Bishnu Charan Ghosh  jatkoi hathajoogan perinteitä omalta osaltaan kehittämällä Ghosh Yoga -lajin, jonka perimmäisenä tarkoituksena on että se sopisi kaikille, ei vain nuorille ja huippu-urheiljoille. B.C. Ghosh halusi joogan olevan kaikille avoin harjoitus, aina raskaan työn tekijöistä perheenäiteihin.

Ghosh Yoga -harjoitus on yksinkertainen ja selkeä, kehoa voimistava ja kunnioittava sekä mieltä rauhoittava ja meditaatioon ohjaava. Gosh Yogassa käytetään Bandhoja (lihaslukkoja), Kriya-tekniikoita (kehoa puhdistavia tekniikoita) ja Mudria (käsien ja sormien asentoja) jotka tekevät harjoituksesta kokonaisvaltaisen.

LAUANTAI 25.2. klo 11:45, sali 3

SUNNUNTAI 26.2. klo 10:30, sali 3