Riitta Saarikko

Kehotietoisuus on ollut intohimoni 1990-luvulta alkaen. Minulle yhteys kehoon on voimavara, joka kertoo tunteistani, tarpeistani, intuitioistani ja reaktioistani. Kun olen kotona kehossani, voin olla yhteydessä omaan potentiaaliini, mahdollisuuksiini, henkiseen voimaan ja inhimillisyyteeni. Kehotietoisuudesta herää tunne elossa olosta!

Olen ohjannut kehotietoisuutta v. 2001 alkaen. Olen mm. Rosen-terapeutti, Essential motion-ohjaaja ja työnohjaaja STO ry.

Näytteilleasettajana Joogafestivaleilla: Elämäntaideyhdistys ry

Essential motion – tunne itsesi eläväksi!

LAUANTAINA 25.2. klo 18:00, sali 3

Haluatko tuntea itseäsi eläväksi ja haastaa tuttuja tapojasi liikkua? Essential motion -tunti aloitetaan herättelemällä aisteja yksinkertaisilla lämmittelyliikkeillä. Tämän jälkeen annetaan tilaa spontaanille, vapauttavalle ja vapaamuotoiselle liikkeelle.

Mitä kehosi oikeastaan kaipaa juuri nyt? Luovu tietämisestä, osaamisesta ja valmiiksi suunnitelluista liikeradoista! Hellitä kontrollista, anna tilaa liikkeen lähteä kehostasi! Uudet, yllätykselliset ja tietoiset liikkeet vahvistavat elävyyttä, rakentavat uusia hermoyhteyksiä ja kasvattavat luovuuttamme ja ilmaisumme monipuolisuutta.

Mitään ei revitellä, vaan liike tapahtuu tietoisen hyväksyvän läsnäolon kannattelemana. Tervetuloa!