Riitta Mantovaara

Riitta on Ruotsissa koulutettu MIMY – Mindfulness & MediYoga-ohjaaja, Balanssi-innoittaja. MediYoga opettaja & terapeutti, erikoisala MediYoga- ja -naisten hormonitoiminta -raskaus, -lisämunuaiset, -stressi ja uumupus, -masennus, – migreeni, -syöpä. Stressi & Uupumus Coach. Terveyskonsultti, Tietoinen hengitys-ohjaaja. FaR-ohjaaja (fyysinen aktiviteetti reseptillä). Riitta on myös MediYoga/MIMY Ruotsin Norlannin koulutuspäällikkö ja Suomen MIMY koulutuspäälikkö.

Riitalla on Joogafestivaleilla kaksi erilaista tuntia:

*****************************

Balanssi-ohjelman avainsana: Less is More

Tunti peruttu perhesyiden vuoksi

Balanssi-ohjelma pohjautuu kahteen menetelmään, joiden juuret on länsimaisessa tutkimuksessa, Mindfulness ja MediYoga®. Ohjelma perustuu tutkimuksiin, joka osoittaa, että jopa pienet päivittäiset harjoittelut ovat tehokkaita ja lisäävät henkistä tasapainoa ja fyysistä terveyttä ja hyvinvointia. Balanssi-ohjelmassa on kolme rakennuspalikkaa: Muodollinen harjoittelu (tarkkaavaisuus/jooga), pohdinta ja päivittäinen harjoittelu. Nämä kolme elementtiä vahvistavat vaikutuksia toisiinsa, toisin sanoen, että se, mitä teet joogamatolla, antaa jälkensä elämässäsi ja mitä pohdit elämässäsi, jättää jälkensä joogamatolla.

Kuka tahansa voi osallistua, kaikki liikkeet voi tehdä myös tuolilla istuen!

*****************************

 

MediYoga – lääkinnällinen ja terapeuttinen jooga

Tunti peruttu perhesyiden vuoksi

Yhä useammat ihmiset ovat alkaneet ajattelemaan, että jos olisi jotain, mitä he voivat tehdä itse voidakseen hyvin. Sama tietoisuus tekee myös sen, että useat terveydenhuollon alalla työskentelevät ovat alkaneet etsiä kokonaisvaltaisia työkaluja. Sekä terveydenhuollon ammattilaiset ja myös potilaat etsivät jotain enemmän kuin vain antaa tai saada lääkitystä oireisiin, jotain joka tasapainottaa ja yhdistää koko ihmisen. MediYoga® on Ruotsissa kehitetty terapeuttinen joogamuoto, joka on levinnyt laajasti Ruotsin yhteiskunnassa yhdistämällä tuhansien vuosia varrella kehitettyjä kokonaisvaltaisia työkaluja moderniin perinteiseen lääketieteeseen.

Tutustu MediYogan tasapainottavaan voimaan!