Riikka Lehtonen

Riikka Sarabjoti on Kehto Koulusta valmistunut KRI-hyväksytty kundaliinijoogaopettaja ja pian valmistuva Kehdon Vapaa Tie -opettaja (taso III). Riikka opettaa viikkotunneilla kundaliinijoogaa ja erilaisia itsetuntemuksen työpajoja Sola-Salissa Karkkilassa.

Lisätietoa: www.iloa.info

Näytteilleasettaja/ Exhibitor: Kehto Koulu

Tunti: Kohdista mieli mantroilla

Sunnuntai 15.30, sali 1

Teemme kundaliinijoogaharjoituksen, joka vie sinut oman äänen ja totuuden lähteille sekä hiljentymisen että mantrojen avulla.

Kaikki olemassaoleva on liikkeessä ja tuottaa värähtelyä. Tällä värähtelyllä on oma taajuutensa, äänensä, rytminsä. Myös sanat resonoivat meissä ja ympäristössä. Miten minä värähtelen, minkä äänen valitsen tuoda tähän maailmaan? Miten löydän tasapainon äänen ja hiljaisuuden välille? Kundaliinijoogan mantrat tarjoavat yhden vaihtoehdon kysymyksiin. Mantrat parantavat, puhdistavat ja toimivat kuin lääkkeenä tiettyyn vaivaan. Ne yhdistävät meidät elämän virtaan. Tunnin aikana käytämme yleisimpiä kundaliinijoogamantroja. Mantrojen resitoiminen ei vaadi laulutaitoa. Jokainen voi kokea mantrojen vaikutuksen omalla äänellään, omasta kohdastaan ryhmän kannattelemana.

Olet sydämellisesti tervetullut!