Päivi Nelimarkka

San Francisco, toinen ”kotikaupunkini” on ollut olennainen osa elämääni ja muokannut elämänkatsomustani merkittävästi. Aloitin siellä joogan, kasvissyönnin ja kiinnostukseni esoteerisiin aihepiireihin heräsi. Asuin perheeni kanssa muutaman vuoden Etelä-Afrikassa ennen kuin muutin Espooseen. Kiinnostukseni joogaan syveni ja aloitin 4v. kestävän peruskoulutuksen (1000 RYT) ja valmistuin opettajaksi v. 2008.

Valmistumisen myötä alkoi myös kypsyä haaveeni omasta joogakeskuksesta ja Espoon joogakeskuksen avajaisia juhlittiin v.2010. Kolmevuotisen joogaterapiakoulutuksen ( 2012-2014) ja iyengarjoogaopettajan peruskoulutuksen lisäksi olen saanut Junior II tason pätevyyden 2015.

Jatkan joogan syventäviä opiskeluita lopun elämääni, sillä kasvuprosessi on mielestäni osa elämää. Opetukseni kulmakiviä ovat itsensä hyväksyminen sellaisena kuin juuri nyt olet, kiitollisuus ja ymmärryksen kasvattaminen omaa harjoitustaan (elämää) kohtaan.

Lisätietoja: www.joogaespoo.fi

Näytteilleasettajana Joogafestivaleilla: Päivi Nelimarkka jooga

 

Päivillä on Joogafestivaleilla tunti molempina päivinä:

Iyengarjoogaa selälle

LAUANTAI 25.2. klo 9:15, sali 1
SUNNUNTAI 26.2. klo 9:15, sali 2

Joogaguru BKS Iyengar oli yksi terapeuttisen joogan pioneereja. Tällä tunnilla käymme läpi muutamia perusjoogaharjoituksia selälle, joita on myös helppo toteuttaa kotona. Ajatuksesi kirkastuvat, keho tuntuu keveämmältä, nykyhetki hyvältä ja selkärankasi nuortuu.

Tervetuloa!