Otto Kronqvist

Otto Kronqvist opettaa joogaa Kalasatamassa Shakta Joogakoulussa. Koulutukseltaan Otto on filosofi ja hän on myös toinen Havuhattu podcastin isännistä. Yliopisto-opintojensa jälkeen Otto etsi pitkään aidosti käytännöllistä filosofian systeemiä. Tämä etsintä vei viimein Intiaan, missä hän päätti jatkaa filosofian opintojaan joogan parissa. Opinahjoksi valikoitui Shakta-tradition joogasysteemiin erikoistunut Shri Kali Ashram, jossa Otto on opiskellut Ācārya Bhagavan Shri Shanmukhan opastuksessa.

Lisätietoja: www.shakta.fi

Näytteilleasettaja / Exhibitor: Shakta Joogakoulu

Tunti: Shaktajooga

Lauantai klo 11.45, sali 1

Shakta on ikivanha, hellyydestä tunnettu joogamenetelmä. Harjoituksesta seuraa virkeä, kirkas & rentoutunut olo, joka pysyy.

Shaktajooga on ikivanha, hellyydestään tunnettu joogamenetelmä.  Harjoituksen aikana saavutettu meditatiivinen tila voimistaa harjoituksen tuloksia ja vie joogan hyödyt kaikille elämän osa-alueille. Intialaisen lääketieteen lähestymistavan säilyttäneestä shaktajoogasta seuraa virkeä, kirkas ja rentoutunut olo, joka pysyy. Näin joogasta joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi!