Ossi Viljakainen

Ossi Viljakainen on ayurvedisen lääketieteen harjoittaja. Hän on harjoittanut ayurvedaa jo yli 12 vuoden ajan ja pitää ayurveda-terveysvastaanottoa Helsingissä sekä säännöllisesti kuukausittain Hämeenlinnassa ja Tampereella, ja kutsuttaessa myös muilla paikkakunnilla Suomessa. Hän opettaa ayurvedaa Suomen Ayurveda-instituutissa ja toimii instituutin vararehtorina. Ossi on myös Suomen Ayurvedayhdistys ry:n perustajajäsen ja varapuheenjohtaja.

Lisätietoja: ayurveda.fi

Näytteilleasettaja: Suomen Ayurvedayhdistys ry

Luento: Ayurvedasta ratkaisu kevään immuunihaasteisiin

Lauantai 3.3.2018 klo 15.30, Kellari 1

Kevätauringon lämmittävät säteet saavat nesteet liikkeelle niin ulkona luonnossa kuin myös ihmiskehossa.  Samaan aikaan kevätaurinko tuo muutoksia sisäiseen maailmaamme: Nesteiden alkaessa virrata olemme helpommin alttiina vilustumiselle tai kevätallergioille.

Luennolla ayurvedisen lääketieteen harjoittaja ja ayurveda-kouluttaja Ossi Viljakainen luo katsauksen keinoihin kuinka pitää keho tasapainossa vuodenaikojen vaihtuessa ja välttää kevään nuhat ja niiskut, sekä ehkäistä kevään allergiat. Luennolla tutustumme ayurvedan suositukseen kevätrutiinista: Käymme läpi vuodenajan ruokavaliovinkit sekä kuinka käyttää mausteita ja ayurvedisiä yrttejä kotirohtoina ja immuniteetin tukena.