Noora Lintukangas

Noora Lintukangas (Hartejpal Kaur) on kundaliinijoogan opettajakouluttaja, kirjailija, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Hänen uusi kirjansa, kundaliinijoogafilosofiasta ammentava Selviytymisopas elämän kriiseihin ilmestyy helmikuussa. Nämä ikiaikaiset opit vaikuttavat syvästi hänen arkeensa ja jaksamiseensa. Nooran inspiroiva ja maanläheinen esiintyminen johdattaa kuulijan oman sydämensä äärelle. Hänen henkinen nimensä Hartejpal Kaur tarkoittaa leijonatarta, joka säteilee luovaa, rakastavaa ja suojelevaa voimaa.

Näytteilleasettaja / Exhibitor : Kehto Koulu

Luento: Jokainen kriisi on tehty voitettavaksi

Olemme kaikki oppilaita elämänpolulla, ja elämän kivuliaat hetket ovat isoja opettajia.

Elämä opettaa monin tavoin: joskus silkkihansikkain, toisinaan kovalla kädellä. Kriisit ovat totisimpia opinpaikkoja. Kuinka kivuliaiden hetkien läpi voisi purjehtia pystypäin? Yhden vastauksen tarjoaa ikivanha joogafilosofia muistuttamalla, että suurin opettaja asuu sisällämme.

Muutosta on kivuliasta, ja henkinen kipu voi olla fyysistä pahempaa. Elämän ei kuitenkaan tarvitse olla vain helppoa, itse asiassa onnelliseen elämään kuuluu vääjäämättä jonkin verran kipua.  Jos pysymme mukavuusalueella käymättä välillä omilla äärirajoillamme, emme opi mitään, vaan elämä alkaa kutistua. Oppiminen taas on täyden elämän edellytys. Löytääkseen luottamusta ja onnea, on välillä kuljettava pimeän läpi.