Noora Lintukangas

Noora Lintukangas on kundaliinijoogan opettaja (KRI), Reiki Master ja kirjoittaja. Joogassa häntä kiinnostaa erityisesti ikiaikaisen filosofian todeksi eläminen tavallisessa arjessa. Kolmen pienen lapsen äitinä ja yrittäjänä kundaliinijoogasta on hänelle suurta hyötyä ihan joka päivä.

Noora opettaa pääasiassa Loviisassa, Strömforsin ruukilla sijaitsevalla joogasalillaan, mutta pitää kursseja ympäri Suomea. Hänen opetuksensa on innostavaa, melodista ja rauhoittavaa mutta voimakasta. Se johdattaa oppilaat itsensä äärelle. Nooran henkinen nimi Hartejpal Kaur tarkoittaa leijonatarta, joka säteilee luovaa, rakastavaa ja suojelevaa voimaa.

Nooran esikoiskirja Viihdy omassa arjessasi – mielen ja kehon harjoituksia kaaoksen keskelle ilmestyi huhtikuussa 2017 Otavan Hidasta Elämää -sarjassa.

Mantrojen voima

viikonpäivä pvm, klo xx.xx, sali x

Ikiaikaiset gurmukhinkieliset mantrat ovat olennainen osa kundaliinijoogaperinnettä. Pyhät tekstit resonoivat kuulijansa tai resitoijansa soluissa ja solujen väleissä, aiheuttaen tietynlaista energian värähtelyä. Mantrat voivat vaikka toimia täsmälääkkeinä erilaisiin vaivoihin, saada energian virtaamaan tai rauhoittaa. Kaikenlainen ääni on energiaa, joka sysää jotakin liikkeelle, sana on alku ja sillä on suuri voima. Miten mantrat toimivat ja miksi niitä lausutaan muinaisilla kielillä? 60 min joogatunnilla teemme ääntä ja mantraa sisältävän liikesarjan, mantrameditaation, keskitymme kuulemaan ja tuntemaan mantran hengityksessä ja rentoudumme kunnolla.