Nina Westerback

Nina Westerback on lisensoitu ravintoneuvoja ja diplomi-insinööri. Hän toimi yrityselämässä 15 vuotta mutta vuonna 2010 hänen intohimoinen kiinnostuksensa terveyteen ja ruokaan johti ammatinvaihtoon. Hän opiskeli ravintoneuvojaksi Tukholmassa Paleo Institutessa sekä mm. ayurvedahoitajaksi. Työssään hän soveltaa kaikkia saamiansa oppeja.

Nina tarjoaa Tosiruoka-yrityksensä kautta tyky-päiviä, luentoja, kokkauskursseja, ravintoneuvontaa ja ayurvedista pää- ja kasvohierontaa: http://www.tosiruoka.fi

Näytteilleasettajana Joogafestivaleilla: Sinulle-yhteisö ja Tosiruoka.

 

Syö tarpeeksi rasvaa

LAUANTAI klo 16:30, paikka: Kellari 1

Usein rasvoja, varsinkin kovia, eli tyydyttyneitä, pyritään välttämään, ja pehmeitä, eli tyydyttymättömiä, suositellaan. Lihottaako rasva? Lisääkö rasvan runsas käyttö sydäntautiriskiä? Miten erityyppiset rasvat oikeasti käyttäytyvät kehossa? Kuinka paljon, ja minkälaista rasvaa sinun pitäisi syödä voidaksesi hyvin?

Juuri sinun optimaalinen rasvan saantisi riippuu kehotyypistäsi, tai doshastasi, kuten ayurvedassa sanotaan, sekä tasapainostasi, mahdollisista sairauksista, elämäntyylistäsi ja monesta muusta asiasta. Suomalaiset välttävät luonnollisia rasvoja aivan turhaan, ja keinotekoisia levitteitä taas käytetään yllättävän paljon.