Miska Käppi

Miska Käppi on Shakta Joogakoulun perustaja ja Suomen ainoan jooga-aiheisen podcastin Maailmanpuun toinen isäntä. Hän on kouluttautunut kaulatantrassa ja kashmirilaisessa shaivismissa ja hän opiskellut lähes vuosikymmenen ajan Intiassa alan mestareiden opetuksessa. Miska on joogafilosofian spesialisti ja kouluttaa joogaopettajia etenkin traditionaalisen tantran metafysiikassa.

Shakta Joogakoulu on shaktatradition joogan keskus Helsingin Kalasatamassa. Miska Käppi on Shakta Joogakoulun perustajia ja Suomen ainoan jooga-aiheisen Maailmanpuu-podcastin  toinen isäntä. Miska on kouluttautunut kaulatantrassa ja kashmirilaisessa shaivismissa ja hän opiskellut lähes vuosikymmenen ajan Intiassa alan mestareiden opetuksessa.

Lisätietoja: www.shakta.fi

Näytteilleasettaja: Shakta Joogakoulu

Shaktajooga

Lauantai 3.3.2018 klo 13.15, sali 8

Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu hellyydestään. Shaktajoogassa pääset kokemaan intialaisen lääketieteen nerokkuuden ihmiskehon ja -mielen solmujen avaamisessa. Shaktajooga yllättää kerta toisensa jälkeen harjoittajansa tuomalla tuloksia ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi.

Luento: Jooga ja ilon metafysiikka

Lauantai 3.3.2018 klo 11.30, Kellari 1

Joogassa ilo ei ole vain epämääräinen onnellisuuden tunnetta tarkoittava sana. Ilolla on joogaperinteessä oma metafysiikkansa ja ilon puute on tärkeä suuntaviitta joogin matkalla. Laajemmalla tasolla ilo on osa maailmankaikkeuden pohjavirettä, joka ilmenee kaikilla tasoille. Maailmanpuu-podcastin isäntä ja Shakta Joogakoulun perustaja Miska Käppi vie yleisön huikealle matkalle tantrisen perinteen metafysiikkaan.