Miska Käppi

Miska Käppi on Shakta Joogakoulun perustajia ja Suomen ainoan jooga-aiheisen podcastin Maailmanpuun toinen isäntä. Miska on koulutettu Kaula-tantrassa ja Kashmirilaisessa shaivismissa ja hän opiskellut lähes vuosikymmenen ajan Intiassa alan mestareiden opetuksessa.

Näytteilleasettaja Joogafestivaleilla: Shakta Joogakoulu

Lisätietoja: www.shakta.fi

Miska on mukana Joogafestivaleilla sekä tunti- että luento-ohjelmassa.

***************************

Shaktajooga

LAUANTAI 25.2. klo 10:45, sali 7
SUNNUNTAI 26.2. klo 14:30, sali 8

Shaktajooga on meditatiivinen joogaharjoitus, joka palauttaa elimistösi tasapainon. Ymmärtämällä harjoituksensa voi saavuttaa paljon enemmän kuin suorittamisella, riuhtomisella ja repimisellä. Shaktajooga on ikivanha joogamenetelmä, joka on tunnettu vaivattomuudestaan. Kerta toisensa jälkeen se yllättää harjoittajansa tuomalla tuloksia ilman suorittamista ja rehkimistä. Näin joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi.

***************************

Mitä jooga on? -paneelikeskustelu

LAUANTAI 25.2. klo 17:30, luentosali Parvi

Mistä joogassa pohjimmiltaan on kyse? Mitä sillä tavoitellaan ja miten sitä harjoitetaan? Miksi erilaisia joogamuotoja on niin paljon ja mikä niitä kaikkia yhdistää – vai yhdistääkö niitä yhtään mikään?

Jooganopettajat Ulla-Maija Rönkä (Suomen Joogaliitto), Mia Jokiniva (Villa Mandala), Miska Käppi (Shakta) sekä tutkija Matti Rautaniemi, tuovat erilaiset lähestymistapansa yhteen ja pyrkivät lähemmäs joogan syvintä olemusta. Pysyykö joogan ydin tavoittamattomissa vai paljastuuko se tämän keskustelun aikana? Tule ottamaan selvää! Paneeli Parvella lauantaina klo 17.30