Minna Ulmanen

Minna Ulmanen on 38v, iloinen ja energinen, omaa polkuaan rakastava nainen. Minna löysi joogan useampi vuosi sitten ja etenkin Yin jooga vei hänet mennessään. Käsillä hoitaminen, koskettaminen sekä Itämaiset hoitoteknikat ovat olleet myös aina hänellä lähellä sydäntä. Niinpä hän päätti yhdistää nämä kaksi; Yin joogan ja kehon hoitamisen: Syntyi GroundingYin- Joogahoito. Nyt Minna vie GroundingYinin sanomaa ilolla ja kiitollisuudella eteenpäin, niin Suomessa, kuin Lontoossa.

Lisäksi Minna on kirjoittanut kirjan ”Elinvoimainen Vuosi: Kuinka tukea terveyttä Kiinalaisen Lääketieteen ja Yin joogan keinoin”

Näytteilleasettaja: Joogastudio Gaia Vallila

Tunti: GroundingYin®-joogahoito

Sunnuntai 10.30, sali 1

GroundingYin joogahoidossa yhdistyvät Yinjoogan restoratiivisimmat asanat sekä kehon akupisteiden ja meridiaanien käsittely.

GroundingYin®- Joogahoito on ensimmäinen Suomessa kehitetty tuntikokonaisuus, jossa Yin joogan rentouttavimpiin ja restoratiivisimpiin asanoihin yhdistyy meridiaanien, eli energiakanavien, sekä akupisteiden käsittelyä kevyesti hieroen ja painellen ohjaajan toimesta. Joogahoidon tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti. Meridiaanien käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista.

Tunnin ohjaa tunnin kehittäjä Minna Ulmanen, avustajana toimii  Gaia Vallilassa tuntia ohjaava GroundingYin joogahoidon ohjaaja ja shiatsuhoitaja Pilvi Valkeapää.