Minna Aalto

Nia oli rakkautta ensiaskelista, kun sitä marraskuussa 2004 gradukirjoittelun lomassa kokeilin. Olen nyt ohjannut lajia yli kymmenen vuotta, tylsistymättä. Nia on pelastanut minut burn outin hampaista, johdattanut minut yrittäjyyteen, tuonut elämääni upeita ihmisiä ja merkityksellistä yhteisöllisyyttä, pitänyt huolta kunnostani ja jaksamisestani. Olen kiitollinen, että ohjaustyöni kautta voin laittaa kiertämään sen hyvän, minkä koen itse Nian kautta saaneeni.

Nia Black Belt, Turku. Lisätietoja: niafinland.fi ja nianow.com

Näytteilleasettaja: Nia Finland

Tunti: Nia – Yin & Yang

Lauantai 11.45, sali 2

Ihmiskeho on suunniteltu olemaan tasapainossa yin- ja yang-energioiden kanssa. Nia-tunti onkin yhdistelmä niitä molempia.

Nia® on kokonaisvaltainen liikuntamuoto, jossa tärkeää on oman kehon kuuntelu. Niassa yhdistellään tanssia sekä kamppailu- ja kehonhuoltolajeja. Jokainen harjoitus antaa jotain keholle, mielelle ja sielulle. Tunnin fokuksena on Yin & Yang. Liikkeen, hengityksen ja läsnäolon kautta luomme yhteyden näihin energioihin. Musiikin ja ohjauksen opastamana voimme antautua Nian vietäväksi. Ihmiskeho on suunniteltu olemaan tasapainossa yin- ja yang-energioiden kanssa – tunti onkin nautinnollinen yhdistelmä niitä molempia. Tämä hyvän olon tunti kasvattaa kehosi tasapainoa, voimaa ja liikkuvuutta, poistaa stressiä tehokkaasti ja mieli rauhoittuu.

Tunnin ohjaa kolme opettajaa: Minna Aalto, Hanna Uusiprosi ja Susanna Kuivala.