Mesimarja Paatero

Olen luova visionääri. Työskentelen mielelläni ihmisten parissa, kuunnellen, auttaen ja ohjaten. Yritykseni Of Happiness X 40:n perustin kesällä 2016 parantaakseni ihmisten ja luonnon hyvinvinvointia.

RYT200 koulutuksen jälkeen olen ohjannut yksityis- ja ryhmätunteja yli 200 ja käynyt useita viikonloppukoulutuksia syventääkseni osaamistani mielen, kehon ja sielun yhdistämisessä. Hengityksen virtaavuus ja oman kehon kuuntelu ovat vahvasti läsnä opetuksessani. Nähdään festareilla!

Lisätietoja: http://www.ohx40.com

Näytteilleasettajana Joogafestivaleilla: Of Happiness X 40.

Mesimarjalla on Joogafestivaleilla kaksi eri tuntia:

***************************************

Flow intuition voimalla

LAUANTAI klo 13:00, sali 2

Kiireisen arjen keskellä saatamme kadottaa yhteyden sisimpäämme ja sydämeemme. Tällä intuitiivisella tunnilla avaamme ensiksi sydämen aluetta ja annamme mielelle luvan hiljentyä hetkeksi, jotta yhteys omaan sisimpään ja luovaan tilaan avautuisi. Yhteyden saavutettuamme annamme itsellemme luvan virtaavaan vapauteen. Liikkeiden flow saa edetä kuin itsestään, suoraan omasta kehosta.

Tunnilla pääset toteuttamaan itseäsi, kehosi tarvetta liikkua ja etsiä omia, luonnollisia liikeratojaan. Lopuksi hiljennymme nauttimaan kehossa aikaansaadusta hyvästä olosta loppurentoutuksen parissa. Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

***************************************

Puhdistava Yin & Yang

SUNNUNTAI klo 11:45, sali 1

Puhdistavan ja tasapainottavan, kuu- ja aurinkoenergiaan pohjautuvan Yin & Yang -tunnin aikana vapautetaan fyysisiä ja henkisiä patoutumia kehosta, päästetään irti vanhoista, turhista ajatusmalleista ja luodaan tilaa uudelle. Aktiivisempi Yang osuus johdattaa liikkeiden avulla keskittymään omaan kehoon, hengitykseen ja tähän hetkeen kun taas passiivisempi Yin antaa puhdistumiselle aikaa ja luo kehoon tilaa uudelle.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!