Merja Valve

Olen Merja Valve, MuM, ääniterapeutti, diplomijoogaohjaaja sekä Vedic Art opettaja. Teen äänihoitoja, pidän ääniterapian perusteet- koulutusta, hoitavia konsertteja, äänijoogaa, joogaa sekä vedic art-kursseja. Ennen tätä toimin saksofonistina, mutta yliherkkä kuulo sekä tinnitus tekivät soittamisen mahdottomaksi. Aloin viihtymään hoitavien äänien parissa. Nämä helpottivat oloani ja pian tinnituskin oli hävinnyt. Tästä innoittuneena kävin opiskelemassa Espanjassa ääniterapeutiksi.

Nykyään työskentelen yritykseni (ValveWellness) kautta ja tarjoan ääniterapian perusteet-koulutusta, äänihoitoja, äänijoogaa, joogaa, sekä Vedic Art maalauskursseja. Myynnissä on myös instrumentteja, joita osaa soittaa kuka vaan.
Katso lisää: http://www.joogaava-musiikinmaisteri.fi

Näytteilleasettajana Joogafestivaleilla: ValveWelness.

 

Äänijoogaa

LAUANTAI klo 9:15, sali 3

Tiesitkö, että oma äänesi on kuin sormenjälkesi, yhtä ainutlaatuinen. Ääni on voimakas, yksinkertainen ja aina saatavilla. Sillä on myös terapeuttisia vaikutuksia. Ääni ja liike yhdistettynä tuo harmoniaa ja tasapainoa niin kehoon kuin mieleenkin.

Tule löytämään oman äänesi vapauttava ja hoitava vaikutus sekä kokemaan yhdessä tuottamiemme äänivärähtelyjen voima. Yhdistämme ääntä liikkeeseen ja teemme ääniringin.

Hengityksesi syvenee ja rentoudut itsetuottamillasi äänivärähtelyillä. Tutustut myös alustavasti ylä-äänilauluun.

Sinun ei tarvitse osata laulaa!!!!