Meri Mort

Meri Mort on villi nainen, joka nauttii valon ja varjon leikistä ja luovuuden virrassa elämisestä. Hän ohjaa Vanda Scaravellista inspiroitunutta Vapauden joogaa, naisten piirejä, Mustaa joogaa ja täysikuumeditaatioita, joogalomia ulkomailla ja ohjaa Shantin joogaopettajakoulutuksessa. Meri on taiteilija joka kuvittaa ja kirjoittaa kuun valossa. Keväällä 2020 Meriltä ja Hanna-Mari Niemiseltä ilmestyy kirja ”Joogaa raskausaikaan – Ihme sisälläsi”.

Tunti: Lumoava nainen – joogaharjoitus kuukautisiin

Naisen hyvinvoinnin ydin on syklisyyden ymmärtäminen. Teemme harjoituksen joka sopii kuukautisoireita lievittämään.

Naisen hyvinvoinnin ydin on syklisyyden ja sisäisen kuun kierron ymmärtäminen. Kuukautisten sykli rytmittää naisen elämää, mutta millainen joogaharjoitus sopii mihinkin vaiheeseen? Koska naiseus muuttuu jatkuvasti, ei joogan tarvitse pysyä samanlaisena päivästä toiseen. Teemme harjoituksen joka sopii erityisesti kuukautisoireita lievittämään.

Tunti: Vapauden liike – Moon Movement

Kuun virtauksen inspiroima vapaan liikkeen harjoitus sielukkaan musiikin tahtiin.

Tule nauttimaan sielukkaan virtaavasta vapaan liikkeen harjoituksesta, jossa pääset irroittelemaan ja avaamaan kehoasi improvisoiden sielukkaan musiikin tahtiin. Aluksi kuulemme missä kuunkierron kohdassa matkaamme ja sen innoittamana liikumme vapaasti kuun rytmien ja aaltojen kantamana. Lopuksi hiljennymme lepäämään ja tunnustelemaan noussutta energiaa.