Marjo Wuorisalo

Olen Marjo Wuorisalo, YogaSource joogakoulun perustaja. Rakastan kaikkea, mikä on raikasta ja elinvoimaista ja missä rakkaus virtaa. Luonto on tärkein ohjaajani. Olen syntynyt ohjaamaan ihmisiä löytämään rakkauden ja elämän vapaan virtauksen omassa elämässään joogan ja liikkeen tietoisuuden avulla. Olen elänyt joogaa pienestä pitäen ja nauttinut ohjaamisesta vuodesta 1991.

Johdan sinua oman joogasi tutkimusmatkalle tähän hetkeen. Päätyötäni ovat joogaohjaajakoulutukset ja täydennyskoulutukset.

Näytteilleasettaja Joogafestivaleilla: Yoga Source Finland

 

YogaDance – asanan vapaus, hengityksen rytmi

Joogan hengitys, asana ja läsnäolo houkuttelevat tällä tunnilla sisäsyntyiseen ja intuitiiviseen hengitykseen ja asanaan. Läsnäolo löytyy ohjatulla rentoutumisharjoituksella: läsnäolosta käsin pääset konkreettisesti ja turvallisesti tutkimaan oman joogasi liikettä ja henkeä.

Tunti sisältää ohjattuja asanoita joiden tarinan sinä voit kehollasi kertoa. Haemme sisäistä voimaa, rohkeutta ja itseluottamusta niin, että joogasi saa juuret ja siivet. Elementtien rikkaus ja rakkaus konkretisoituvat maan voimana ja tilan vapautena: sisäisen tulen lämpönä ja veden kehollisena spiraalivirtauksena.

Tervetuloa mukaan, jos olet kiinnostunut  sisimpäsi kuuntelusta ja omasta joogatanssistasi.

LAUANTAI 25.2. klo 13:15, sali 7

SUNNUNTAI 26.2. klo 11:45, sali 4