Mari Rasimus

Mari Rasimus on Inner Guidance -fasilitoija, mindfulness-ohjaaja, yksi Magnesia Festivalin perustajista, sekä hyvinvointi- ja media-alan yrittäjä. Mari kävi inner guidance -fasilitointikoulutuksen Balilla tammikuussa 2017 ja on opiskellut Amara Samatan johdolla siitä lähtien Inner Guidance -tilan fasilitointia. Inner Guidance on auttanut Maria saamaan lukuisia elämänmullistavia oivalluksia ja avannut uudenlaisen iloisen, rohkean ja luonnollisemman tavan elää.

Näytteilleasettaja / Exhibitor: Magnesia Festival & Inner Guidance Finland

Tunti: Inner Guidance

Lauantai klo 17.00, sali 5

Koe täyden vapauden tila! Inner guidance on kokemuksellinen matka itseen, jota ei voi sanoittaa – se täytyy itse kokea.

Inner Guidance on täysin vapaa tila ja kokemuksellinen matka itseen, jota ei voi sanoittaa – se täytyy itse kokea! Jokainen prosessi on yksilöllinen ja erilainen: se voi olla syvärentous, itsetuntemusta ja elämää mullistavia oivalluksia antava mielikuvamatka, kehollinen ja liikkuva, tunteita tai energioita liikutteleva kokemus. Jos Inner Guidancessa on jokin tavoite, se on löytää oma, luonnollinen olemisen tila uskomusten, opittujen tapojen ja rajoitteiden takaa.

Käytännössä inner guidance workshopissa jokainen käy omaa henkilökohtaista matkaansa, johon lähdetään silmät suljettuina, selinmakuulta. Workshopissa käytetään ulkoisina apukeinoina musiikkia, kosketusta, ääntä ja sanoja.