Sampo Koistinen

Sampo Koistinen on harjoittanut buddhalaisuutta vuodesta 2004 vipassana- eli Insight Meditation-yhteisössä. Hän on istunut lukuisia hiljaisia meditaatioretriittejä, pääasiassa Gaia Housessa Englannissa, ja on hiljaisia retriittejä ja muuta meditaatiotoimintaa järjestävän Nirodha ry:n perustajajäsen vuodesta 2006. Koistinen on ohjannut Nirodhan viikottaisia iltamia vuodesta 2008 ja on myös osallisena Gaia Housen opettajaneuvoston Community Dharma Leader -koulutuksessa.

Näytteilleasettajana Joogafestivaleilla: Nirodha ry

>> Sampo on mukana myös tuntiohjelmassa.

 

Luento:

Hengellisen harjoituksen tasapaino

LAUANTAI klo 10:00, paikka: Kellari 2

Mitä kaikkea tasapainoinen hengellinen harjoitus edellyttää? Luento punnitsee eri harjoituksen osa-alueita, näennäisiä vastakkainasetteluita ja yhteen sovittamisia.

Kuinka pääsemme kosketuksiin niin meditatiiviseen rauhan ja viisauden kanssa kuin myös halukkuuden toimia rohkeasti maailmassa? Entä miten harjoittaa luopumista ja silti heittäytyä estottomasti aistikokemuksiimme? Mitkä ovat tyypillisiä sudenkuoppiamme joihin pysähdymme, emmekä rohkene kasvamaan ihmisinä kaikilla meille tarjolla olevilla tavoilla? Olenko itse harjoittajana maltillinen, vai radikaali?