Noora Lintukangas

Noora Lintukangas on Loviisassa asuva hyvinvointiin ja liikuntaan erikoistunut kundaliinijoogan opettaja, toimittaja, bloggari, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti. Hän pyörittää omaa joogasaliaan Strömforsin ruukilla, Loviisassa.

Nooran esikoiskirja Viihdy omassa arjessasi – kehon ja mielen harjoituksia kaaoksen keskelle ilmestyy huhtikuussa. Kirja kertoo, millaista hyötyä ikivanhoista intialaisista joogaopeista voi olla Suomessa helmikuussa 2017. kundaliini.fi

Näytteilleasettajana Joogafestivaleilla: Hidasta Elämää

>> Noora on mukana myös tuntiohjelmassa.

 

Luento:

Viihdy omassa arjessasi

SUNNUNTAI klo 10:30, paikka: Kellari 1

Kivutonta elämää ei ole olemassa. Vaikka kuinka keskittyisimme positiiviseen ja yrittäisimme kääntää vastoinkäymiset voitoksi, emme pysty kokonaan poistamaan kipua, epäonnistumista ja negatiivisiksi kokemiamme tunteita. Moni yrittää kontrolloida elämäänsä ja tavoittelee onnellisuuden pilvilinnaa. Mutta pilvilinna ei ole totta, tavallinen arki on. Tämä ei silti tarkoita, etteikö elämä voisi olla onnellista – päinvastoin.

Luennon ja pienten harjoitusten aikana pohditaan, miten omassa arjessaan voi viihtyä paremmin sekä millaisia vinkkejä ja työkaluja kundaliinijoogan opit antavat arkielämän vastoinkäymisten, tunteiden ja yllätysten kohtaamiseen.