Mia Jokiniva

mia-jokinivaMia Jokiniva (E-RYT500) on Villa Mandala -retriittikeskuksen perustaja ja helsinkiläisen joogastudio Urban Mandalan pääopettaja. Työkseen hän kouluttaa myös RYT200- ja RYT300-joogaopettajan koulutusohjelmia. Mia on opettanut ryhmäliikuntaa ja joogaa yli 15 vuotta, ja ammentaa luovina ja terapeuttisina tunnettuihin opetuskoreografioihinsa myös muista inspiroivista kehomielen metodeista kuin joogasta. Alkujaan hän on keho-identiteetin rakentamiseen ja eri kulttuurien parantamisrituaaleihin erikoistunut kulttuuriantropologi. Tänään Mia yhdistää sujuvasti idän joogaperinteen sekä lännen erilaisten kehometodien ja lääketieteen tiedon opetuksessaan.

Mia on Joogafestivaleilla mukana lauantain paneelikeskustelussa:

Mitä jooga on? -paneelikeskustelu

LAUANTAI 25.2. klo 17:30, paikka: Parvi

Mistä joogassa pohjimmiltaan on kyse? Mitä sillä tavoitellaan ja miten sitä harjoitetaan? Miksi erilaisia joogamuotoja on niin paljon ja mikä niitä kaikkia yhdistää – vai yhdistääkö niitä yhtään mikään?

Jooganopettajat Ulla-Maija Rönkä (Suomen Joogaliitto), Mia Jokiniva (Villa Mandala), Miska Käppi (Shakta) sekä tutkija Matti Rautaniemi, tuovat erilaiset lähestymistapansa yhteen ja pyrkivät lähemmäs joogan syvintä olemusta. Pysyykö joogan ydin tavoittamattomissa vai paljastuuko se tämän keskustelun aikana? Tule ottamaan selvää! Paneeli Parvella lauantaina klo 17.30.