Merja Valve

Olen Merja Valve, MuM, ääniterapeutti, diplomijoogaohjaaja sekä Vedic Art opettaja. Teen äänihoitoja, pidän ääniterapian perusteet- koulutusta, hoitavia konsertteja, äänijoogaa, joogaa sekä vedic art-kursseja.

Ennen tätä toimin saksofonistina, mutta yliherkkä kuulo sekä tinnitus tekivät soittamisen mahdottomaksi. Aloin viihtymään hoitavien äänien parissa. Nämä helpottivat oloani ja pian tinnituskin oli hävinnyt. Tästä innoittuneena kävin opiskelemassa Espanjassa ääniterapeutiksi.

Nykyään työskentelen yritykseni (ValveWellness) kautta ja tarjoan ääniterapian perusteet-koulutusta, äänihoitoja, äänijoogaa, joogaa, sekä Vedic Art maalauskursseja. Myynnissä on myös instrumentteja, joita osaa soittaa kuka vaan.

Katso lisää: http://joogaava-musiikinmaisteri.fi

Näytteilleasettajana Joogafestivaleilla: ValveWellness

>> Merja on mukana myös tuntiohjelmassa

 

Luento:

Mitä on ääniterapia?

LAUANTAINA 25.2. klo 16:00, Kellari 2

 

Ihmiset ovat käyttäneet ääntään ammoisista ajoita lähtien viihdyttämään, lievittämään kipua tai rauhoittamaan tuutulaululla lapset uneen. Oma ääni kumpuaa luonnollisesti, mutta harvoin tulemme ajatelleeksi, että äänellä voi myös tietoisesti vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa.

Kehossamme on paljon vettä ja luumme ovat loistavia äänenjohtimia.
Äänivärähtelyt saavat kehon nesteet liikkeelle ja ääni löytää tiensä aina solutasolle asti.
Kaikki värähtelee eikä ihminen tee siinä poikkeusta. Hyvin voidessaan ihminen soi on kuin hyvin soittava orkesteri. Kaikki elimet, luut ja energiakeho, värähtelevät tällöin harmonisesti omalla värähtelytaajuudellaan. Pitkään jatkuessaan epätasapainotila tuo tullessaan epämukavuutta ja sairautta. Harmoniset äänet virittävät meidät takaisin hyvinvointimme taajuuksille.