Leena Pennanen

Luento:

Mindfulness-MBSR -menetelmällä hyvinvointia

LAUANTAI klo 12:30, paikka: Parvi

Mindfulness-MBSR -menetelmä tarjoaa Sinulle yksinkertaisen tavan stressin- ja elämänhallintaan. Voit oppia rentoutumaan kiireen keskellä. Keskittymiskykysi parantuu ja elämänilosi lisääntyy. Tutustut siihen, mitä tieteelliset tutkimustulokset kertovat harjoittamisen voimasta.

******************************

Leena Pennanen on Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Leenan intohimo on mindfulness-pioneerina tutustuttaa Sinut Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) –menetelmään sekä kouluttaa ammattitaitoisia Mindfulness-ohjaajia CFM®. Hän toi vuonna 2003 menetelmän Suomeen vakuuttavien kokemusten innoittamana Saksassa. Menetelmän kehittäjä Jon Kabat-Zinn vihki yrityksen toimitilat käyttöön vuonna 2006.

Leena on ainoa UMass yliopiston sertifioima MBSR-mindfulness-ohjaaja Suomessa ja hän on alan uranuurtajana tehnyt aktiivisesti mindfulness-menetelmään ja harjoittamisen hyötyjä tunnetuksi niin Euroopassa kuin Suomessakin esiintyen radiossa, TV:ssä sekä monissa lehdissä. Leenan perustama CFM on kutsuttu yhdeksi arvostetun University of Massachusetts (UMass), Center for Mindfulnessin CommonGood™ -yhteisön perustajajäsenistä. Tämän myötä Leenan tarjoamat koulutukset hyväksytään vähitellen UMass:n koulutusten rinnalle, joka takaa koulutusten laadun. Tieteelliset tutkimukset perustuvat pääosin juuri Mindfulness-MBSR -menetelmään ja siitä tehtyihin sovelluksiin. MBSR-menetelmän selkeä ainutlaatuinen pedagoginen viitekehys mahdollistaa harjoittamisesta saatavat hyödyt.

Leena vaikutti pitkään Euroopan Joogaunionin (EYU) sekä Saksan Joogaopettajaliiton johtokunnassa. Pitkä joogaopettajan (EYU) sekä mindfulness-pohjaisen kehopsykoterapia- koulutuksen antama kokemus välittyy hänen opetuksessaan.

Näytteilleasettajana Joogafestivaleilla: Center of Mindfulness

>> Leena on mukana myös tuntiohjelmassa.