Katri Syvärinen

Henkisen hyvinvoinnin valmentaja Katri Syvärinen on opiskellut joogaohjaajaksi Satu Tuomelan RYT200h-koulutuksessa. Hän viimeistelee RYT500h-opintojaan Tara Judellen ja Scott Lyonsin kehittämän Embodied Flow -joogasuuntauksen parissa.

Katrin ohjaustyyli on empaattinen, rento ja salliva: tunneille saa tulla juuri sellaisena kuin on, vapautumaan turhista odotuksista. Katri osaa luoda harjoitukseen koskettavan tilan, jossa jokaisella on rauha löytää sisältään jotakin uutta.

Näytteilleasettajana Joogafestivaleilla: Hidasta Elämää

>> Katri on mukana myös tuntiohjelmassa.

 

Luento:
Löydä elämän taika – suorittamisesta iloon

LAUANTAI klo 12:30, paikka: KELLARI 1

Toimintaamme ohjaavat usein alitajuiset uskomukset ja pelot. Esimerkiksi riittämättömyyden tunne saa monet yrittämään ihan liikaa – tai sitten se ajaa ihmisen nurkkaan, josta hän ei uskalla lähteä liikkeelle lainkaan, koska usko omiin mahdollisuuksiin puuttuu.

Miten päästää irti suorittamisesta? Kuinka löytää tasapaino tekemisen ja olemisen välille? Tule hakemaan sisäiselle matkallesi inspiraatiota ja uskallusta. Opit katsomaan asioita uusin silmin ja tekemään tilaa mahdollisuuksille. Löydät elämääsi ison annoksen taikaa!