Lotta Kupiainen

Lotta Kupiainen on aloittanut joogan vuonna 1998. Lotta on käynyt useilla eri joogasuuntausten kursseilla ja retriiteillä Suomessa, Intiassa ja Brasiliassa sekä ohjannut tunteja vuodesta 2006 (mm. astangajooga, Iyengar-jooga, hatha jooga, yin- ja yang-jooga, hot-jooga, flow-jooga, air-jooga ja saunajooga). ELIXIAlla ohjaamisen Lotta aloitti 2009 ja ohjaa syksyllä 2017 joogaa sisältävistä tunneista seuraavia: Ashtanga Yoga, Yin Yoga, Yoga, Hatha Yoga ja Yoga For Athletes. Lisäksi Lotta ohjaa ELIXIAlla Cardio Club -, Barre- ja Pilates-tunteja. HiYogassa Lotta ohjaa Restorative, Recover, Ashtanga Yoga ja Strong & Safe -tunteja.

”Jooga on huippuhyvä tapa huoltaa sekä mieltä että kehoa. Se on myös tapa olla ja liikkua, jossa voi oppia aina lisää itsestään ja jota voi tehdä hamaan tappiin asti.”

HiYoga Strong

Lauantai 3.3.2018 klo 10.45, sali 8

HiYoga Strong on kehitetty sinulle, joka etsit puhtaasti fyysisiä haasteita joogan puitteissa, mutta myös sinulle, joka haluat oppia edistyneempien jooga-asentojen tekniikkaa syvällisemmin. Tunnin aikana keskitytään tasapaino- ja voimaharjoituksiin ja niiden lukuisiin toistoihin sekä dynaamisiin ja leikkisiin liikkeisiin. Aikaa varataan vaikeiden asentojen perinpohjaiseen opetteluun. Kehität voimaa ja etenkin vartalon lihaksia, minkä tarkoituksena on ehkäistä vammoja, kehittää liikevapautta ja valmistaa keho edistyksellisempiä liikekuvioita varten. Tietoisuus seuraa mukana kehon kehittyessä. HiYoga Strong-tunnin innoituksen lähteitä ovat Movement-kulttuuri sekä liiketerapia ja joogatekniikoiden työpajat. Tavoitteena on oppia tuntemaan itsensä ja kehonsa hauskojen ja haastavien harjoitusten kautta.

HiYoga Restorative

Sunnuntai 4.3.2018 klo 16.45, sali 1

Tämä on kevyt ja rauhallinen joogamuoto, jossa painopisteessä ovat tietoisuus ja rentoutuminen. Tavoitteena on saavuttaa rauhaa ja tasapaino sekä kehossa että mielessä. Käytämme tämän tunnin aikana mindfulness-tekniikoita, yksinkertaisia hengitysharjoituksia ja rauhallisia fyysisiä harjoituksia, joilla kehoa huolletaan ja kuntoutetaan. Keskitymme erityisesti lantioon, selkään ja hartioihin, mutta yleisenä painopisteenä ovat terveys ja verenkierto koko kehossa. Harjoittelemme valppaina ja tarkkaavaisesti ja pyrimme kehittämään kehontuntemusta ja kykyä olla läsnä. Restorative-jooga sopii kaikille, jotka haluavat oppia tuntemaan kehonsa paremmin, jotka haluavat laskea energiatasoaan ja ovat stressaantuneita tai kokevat ahdistuneisuutta arjessa. Restorative-jooga sopii myös kaikille, jotka tarvitsevat tauon silloin tällöin. Restorative-jooga selkeine terapeuttisine ja virkistävine vaikutuksineen on lahja kaikille, jotka etsivät holistista suhdetta terveyteen ja hyvinvointiin.