Leena Siitonen

Leena Siitonen, FM, on henkisen kasvun ohjaaja, kirjailija ja näkijä. Leena kirjoittaa, luennoi, ohjaa henkisen kasvun workshoppeja ja tekee auratulkintoja Iloinen Aura -yrityksessään Vallilassa. Leenan esikoiskirja Lempeän elämän käsikirja säätäjille (Viisas elämä) ilmestyi syyskuussa 2017. Leena haluaa auttaa ihmisiä elämään lempeämmin, hyväksyvämmin, rohkeammin ja luottavaisemmin, oman sydämensä ohjausta kuulostellen.

Tutustu Leenan tulkintoihin, kirjaan ja kursseihin: www.iloinenaura.com

Näytteilleasettaja: Iloinen aura

Luento: Lempeämpi elämä – anna rakkauden ohjata

viikonpäivä pvm, klo xx.xx, sali x

Joskus on vaikeaa olla itselleen lempeä. Emme usko olevamme riittäviä, rakkaita ja ihania sellaisina kuin olemme, ponnistelematta. Sen sijaan, että luottaisimme elämään, yritämme pitää kaikki langat käsissämme. Elämä voisi kuitenkin sujua myös paljon rennommin!

Lempeämpi elämä -luennolla kuorimme pois aidon, rennon ja iloisen elämän esteitä, kuten suorituskeskeisyyttä ja ankaruutta. Opettelemme hyväksymään, kuulostelemme sisintämme ja alamme luottaa intuitioomme. Sallimme itsellemme keskeneräisyytemme ja ryhdymme elämään rohkeammin, omaa sydäntämme kuunnellen. Samalla avaudumme elämän lempeydelle: ilolle, rakkaudelle, kauneudelle, ihmeille ja tarkoituksenmukaisuudelle.