Leena Pennanen

Leena Pennanen on Center for Mindfulness, Finland Oy:n perustaja. Hän on alan uranuurtaja Suomessa. Leenan intohimo mindfulness-pioneerina on tutustuttaa Sinut Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) –menetelmään. Leenan ohjauksessa pääset lempeästi ja käytännönläheisesti harjoittamisen pariin, minkä avulla voit muuttaa elämäsi. Alan uranuurtajana Leenan sydäntä lähellä on kouluttaa ammattitaitoisia Mindfulness-ohjaajia CFM®. Hän on tehnyt aktiivisesti MBSR-menetelmän harjoittamisen hyötyjä tunnetuksi niin Euroopassa kuin Suomessakin esiintyen radiossa, TV:ssä sekä monissa lehdissä.

Lisätietoja: mindfulness.fi

Näytteilleasettaja: Center for Mindfulness Finland

Mindfulness-jooga MBSR-menetelmässä

Lauantai 3.3.2018 klo 15.45, sali 6

Tule kokemaan uudenlainen tapa joogata. Antaudu meditatiiviseen joogaan, jossa tutkit uteliaana mielen tietoisuuden avulla kehossa olevia jännityksiä ja opit hellittämään. Arkesi helpottuu näillä yksinkertaisilla liikkeillä.

Mindfulness-MBSR -stressinhallintaa

Sunnuntai 4.3.2018 klo 10.45, sali 7

Koe Mindfulness-Based Stress Reduction -menetelmän helpot harjoitukset. Saat ymmärtämystä siitä, mitä harjoittamisessa tapahtuu ja miksi ”tylsältäkin” tuntuva harjoitus muuttaa positiivisesti aivoja ja mieltä. Sopii kaikille.

Luento: Mindfulness – Miksi MBSR-menetelmän harjoittaminen vaikuttaa?

Lauantai 3.3.2018 klo 12.30, Parvi

MBSR- menetelmä eli Mindfulness-based-stress-reduction on tieteellisesti pisimpään tutkittu ja sen harjoittamisen vaikutukset ovat mullistaneet monen elämän. Leena kertoo inspiroivasti kuinka yksinkertaiset ja helpot harjoitukset vaikuttavat mielen kautta suoraan aivoihin ja koko kehoon. On paradoksaalista, että MBSR-menetelmän harjoitusten ei tarvitse Sinusta tuntua mukavilta, ei tarvitse yrittää rentoutua – harjoittaminen vaikuttaa joka tapauksessa! Rentoutumis – sekä stressinhallintakykysi kasvaa, elämän ilosi pulppuaa ja olet paremmin läsnä elämässäsi. Tervetuloa oppimaan lisää harjoittamisen vaikutuksista!

Luento: Mindfulness-MBSR: Vaikeat tunteet selkeyden lähteenä – koe hyväksynnän muutosvoima

Sunnuntai 4.3.2018 klo 13.30, Kellari 1

MBSR- menetelmä eli Mindfulness-based-stress-reduction on tieteellisesti pisimpään tutkittu ja sen harjoittamisen vaikutukset ovat mullistaneet monen elämän. Leena on ohjannut lähes 25 vuoden ajan ihmisiä kokemukseen kuinka vaikeat tunteet, kuten alakulo, paniikki, masennus, pelko, viha jne. voivat olla elämän selkeyden lähde. Kun opit helpommin tunnistamaan reaktiivisuuden ja pakoon juoksemisen tapasi ja uskallat pysähtyä siihen tunteeseesi, Sinulla on mahdollisuus valita toisin. Hyväksynnän harjoittaminen ei ole passiivista tai alistumista. Se on aktiivinen voima, jonka vaikutukset näkyvät jo lyhyen harjoittamisen jälkeen.