Laura Liefveld

Laura on hyvinvointialan yrittäjä, tutkimusmatkailija ja Itsemyötätunnon sanansaattaja.

Laura kiinnostui joogasta 10 v. sitten alunperin sen fyysisten hyötyjen kautta, mutta Intiassa käyty joogaohjaajakoulutus (Satyananda yoga) avasi silmät menetelmän kokonaisvaltaisuudelle sekä pysähtymisen tärkeydelle. Ison osan elämästä mukana kulkenut itsekriittisyys seurasi kuitenkin edelleen matolle. Kun kesällä 2017 Laura tutustui Itsemyötätuntoon, tiesi hän heti, että tässä on se puuttuva palanen. Nykyään armollisuuden, itsearvostuksen ja myötätunnon teemat ovat vahvasti läsnä Lauran ohjauksessa ja hän valmistuu pian koulututetuksi Itsemyötätunto (Mindful Self-Compassion, MSC) -opettajaksi.

Lisätietoja: lauraelena.fi

Tunti: Itsemyötätunnon taika

Lauantai klo 15:30 Sali 1

Tule herättelemään sisäistä myötätunnon ääntäsi mindfulness-harjoitusten ja lempeän liikkeen avulla.

Nyky-yhteiskunnassa saatamme usein kokea, että ollaksemme arvokas, on meidän oltava vähintään keskivertoa parempi tai paras. Tämä on kuitenkin mahdotonta saavuttaa elämän jokaisella osa-alueella, jolloin tunnemme itsemme usein epäonnistuneeksi. Se, miten kohtaamme itsemme näissä tilanteissa, on avainasemassa. Mitä jos soimaamisen sijaan opettelisit kääntymään itsesi puoleen sillä samalla myötätunnolla, ystävällisyydellä ja rakkaudella kuin kohtaat hyvän ystäväsi kärsimyksen hetkellä?

Läsnäoloon pohjautuva Itsemyötätunto (Mindful Self-Compassion, MSC) on taito, jonka kuka tahansa voi oppia. Se on sisäinen vahvuus, jonka avulla uskallamme olla enemmän ihmisiä – kaikkine heikkouksinemme ja epätäydellisyyksinemme.

Tutustumme tunnin alussa aiheeseen mindfulness- ja itsemyötätuntoharjoitusten avulla ja lopuksi tutkimme miltä omista tarpeista, sisältä ulospäin, kumpuava liike tuntuu kehossa.

Hanki liput ennakkoon ja varaa paikat lempitunneiltasi. Säästyt näin myös turhalta jonottamiselta. Tervetuloa!