Laura Liefveld

Laura on hyvinvointialan yrittäjä, tutkimusmatkailija ja Itsemyötätunnon sanansaattaja.

Laura kiinnostui joogasta 10 v. sitten alunperin sen fyysisten hyötyjen kautta, mutta Intiassa käyty joogaohjaajakoulutus (Satyananda Yoga) avasi silmät menetelmän kokonaisvaltaisuudelle sekä pysähtymisen tärkeydelle.

Ison osan elämästä mukana kulkenut itsekriittisyys seurasi kuitenkin edelleen matolle. Kun kesällä 2017 Laura tutustui Itsemyötätuntoon, tiesi hän heti, että tässä on se puuttuva palanen. Nykyään Itsemyötätunto on vahvasti läsnä Lauran ohjauksessa ja hän valmistuu pian koulututetuksi Mindful Self-Compassion (MSC) -opettajaksi.

Lisätietoja: lauraelena.fi

Tunti: Itsemyötätunnon taika

Tule herättelemään sisäistä myötätunnon ääntäsi mindfulness-harjoitusten ja lempeän liikkeen avulla.

Nyky-yhteiskunnassa saatamme usein kokea, että ollaksemme arvokas, on meidän oltava vähintään keskivertoa parempi tai paras. Tämä on kuitenkin mahdotonta saavuttaa elämän jokaisella osa-alueella, jolloin tunnemme itsemme usein epäonnistuneeksi. Sisäisen kriitikon rinnalle on kuitenkin mahdollista löytää myös lempeämpi ääni.

Läsnäoloon pohjautuva Itsemyötätunto (Mindful Self-Compassion, MSC) on opittavissa oleva taito, joka tarkoittaa itsemme kohtaamista sillä samalla myötätunnolla ja rakkaudella, jolla kohtelemme hyvää ystäväämme kärsimyksen, kuten ahdistuksen tai häpeän tunteen, vallitessa.

Tutustumme tunnin alussa aiheeseen mindfulness- ja itsemyötätuntoharjoitusten avulla ja lopuksi tutkimme miltä omista tarpeista, sisältä ulospäin, kumpuava liike tuntuu kehossa.