Lana Lavanina

Ayurveda-terapeutti, pranayama- ja joogaopettaja

Aloitin joogaopinnot Soulissa 2001 ja jatkoin opintojani opettajani Sri O.P Tiwarin johdolla Thaimaassa ja Intiassa. Terapeuttisessa pranayamassa olen saanut oppini maailman arvostetummalta opettajalta kuten O.P. Tiwarilta. Minulla on 13 vuoden kokemus pranayaman harjoittelusta ja opettamisesta. Joogan, pranayaman ja ayurvedan avulla sain kehoani ja mieltäni tasapainotettua sekä vahvistettua terveyttäni. Löysin uuden elämäntavan, joka tukee kokonaisvaltaisesti hyvinvointiani.

Pranayamasta tasapainoa ja elinvoimaa

Sunnuntai 4.3.2018 klo 9.15, sali 5

Säännöllisellä pranayama-harjoituksella on tutkitusti laaja-alaisia positiivisia vaikutuksia koko kehoon ja mieleen. Lisäksi pranayama auttaa tunnetilojen hallinnassa ja vapauttaa psyykkisiä jännitystiloja. Harjoitukset vaikuttavat hermostoon ja kaikki kehon systeemeihin, tasapainottavat kehoa ja mieltä.

”Tehtyäni pranayamaa säännöllisesti muutaman viikon ajan aloin olla selvästi virkeämpi ja parempivointinen. Olen nyt tehnyt pranayamaa melkein joka aamu 4 kuukauden ajan, ja olen huomannut selkeän muutoksen itsessäni. Jaksan nousta aamulla sängystä aiempaa aikaisemmin ja helpommin. Päivän aikana väsyttää vähemmän ja saan enemmän asioita aikaiseksi!” -Anne