Katri Syvärinen

Henkisen hyvinvoinnin valmentaja Katri Syvärinen on opiskellut joogaohjaajan perusopinnot Satu Tuomelan RYT200h-koulutuksessa ja 300h-jatko-opinnot Tara Judellen ja Scott Lyonsin kehittämän Embodied Flow -joogasuuntauksen parissa. Katrin ohjaus virtaa syvältä sydämestä koskettavasti ja sallivasti: tunneille saa tulla juuri sellaisena kuin on, vapautumaan turhista odotuksista. Katri luo harjoitukseen taianomaisen tilan, jossa jokaisella on rauha löytää sisältään jotakin uutta.

Tunti: Embodied Magic – Stillness in Motion

Lauantai klo 13.15, sali 7

Kaunis, lempeästi virtaava hatha/flow-tunti, joka auttaa löytämään hiljaisuuden tilan itsestä ja vaalimaan hitautta ja tyyneyttä liikkeessä. Pehmeät siirtymät ohjaavat sinua kohti flow-tilaa, pääset sukeltamaan syvälle itseesi. Tutuistakin asanoista avautuu ehkä uusia sävyjä, uudenlaista rauhaa ja tasapainon tunnetta.

Harjoitus pohjautuu Embodied Flow™-joogasuuntaukseen, joka on hyvin kokemuksellinen ja meditatiivinen joogan muoto. Se avartaa tietoisuutta omasta kehon ja mielen kokonaisuudesta uusiin suuntiin. Sopii kaikentasoisille.