Katri Syvärinen

Henkisen hyvinvoinnin valmentaja Katri Syvärinen on opiskellut joogaohjaajan perusopinnot Satu Tuomelan RYT200h-koulutuksessa ja 300h-jatko- opinnot Tara Judellen ja Scott Lyonsin kehittämän Embodied Flow -joogasuuntauksen parissa. Katrin ohjaustyyli on lämmin, selkeä, kokonaisvaltainen ja salliva. Tunneille saa tulla juuri sellaisena kuin on, vapautumaan turhista odotuksista. Katri osaa luoda harjoitukseen taianomaisen tilan, jossa jokaisella on rauha löytää sisältään jotakin uutta.

Hatha – Embodied Flow Style

Lauantai 3.3.2018 klo 14.15, sali 3

Embodied Flow vie huomion ulkoisesta sisäiseen. Kyseessä on hyvin meditatiivinen ja intuitiivinen tapa joogata. Asanat ovat tuttuja muista joogalajeista, mutta niitä lähestytään uusista näkökulmista. Harjoitus auttaa sytyttämään valon niihinkin kehon ja mielen osiin, joista et ehkä aiemmin ole ollut tietoinen. Jokainen solu herää eroon, ja pääset sulattamaan tukoksia vapaasti virtaavan elämän tieltä. Harjoitus sopii kaikille.

Embodied Yin

Sunnuntai 4.3.2018 klo 13.15, sali 6

Yin-joogan hitaat, hoitavat venytykset rauhoittavat hermostoa ja avaavat kehoa lempeästi. Embodied Yin -tunti syventää yin-joogakokemustasi entisestään, auttaa kääntymään sisäänpäin ja lisää tietoisuutta omasta kehosta ja mielestä. Harjoitus sopii myös aloittelijoille. Hiljentymisen myötä on tilaisuus kohdata rehellisesti itsensä ja pysähtyä tärkeiden kysymysten äärelle. Samalla kun keho rentoutuu, myös sydän pääsee avautumaan.