Katja Ojala

Katja on ollut jo 11 vuotta päätoiminen jooga- ja mindfulnessopettaja. Hän vietti Intiassa 3 vuotta opiskellen joogan lisäksi tiibetinbuddhalaisia harjoituksia. Hänelle jooga on varsinkin avautumista olemaan lempeästi yhteydessä ympäröivään todellisuuteen. Katjan yritys Keidas Wellness toimii Kirkkonummella, Nummelassa ja Espoossa, sekä järjestää retriittejä Suomessa ja ulkomailla. Katjalla on Keitaan laidalta -blogi jossa hän kirjoittaa meditaatiosta, vuorovaikutuksesta ja yhteisöllisyydestä.

Näytteilleasettaja / Exhibitor: Keidas Wellness

Tunti: Ystävällisen asenteen yinjooga

Lauantai klo 9.30, sali 8

Kehon ja mielen harjoitus, jossa voit avautua kokemaan syvän yhteyden itseesi ja rakkaisiisi

Tämä joogaharjoitus on vähintään yhtä paljon mielen kuin kehon harjoitus. Siinä yhdistyvät lempeä yinjooga, mindfulness ja ikivanha buddhalainen myötätuntoharjoitus. Yinjooga rauhoittaa ja auttaa olemaan läsnä tässä hetkessä, tekee mielen harjoittamisesta helpompaa. Lempeän mindfulness- ja myötätuntoharjoituksen avulla voit avautua olemaan yhteydessä itseesi syvällä tasolla, antaen luonnollisen myötätunnon virrata erottelematta itseäsi muista, päästäen irti ajattelukaavoista ja suojamuureista.

”If you want others to be happy, practice compassion. If you want to be happy, practice compassion.” – Dalai Lama

Tunti: Keidas Yoga Method – Päälläseisonta

Sunnuntai 10.30, sali 3

Rohkeasti ja rennosti kohti uutta ja jännittävää!

Voimakas ja energisoiva vinyasatyyppinen harjoitus, jossa teemme aurinkotervehdyksiä, seisoma-asanoita ja etenkin ylävartaloa vahvistavia ylösalaisia asentoja. Saat haastaa kehoasi ja mieltäsi lempeän kunnioittavasti ja hyväksyvästi. Tämä tunti sopii myös sinulle joka et ole koskaan kokeillut päälläseisontaa, eikä sinun ole välttämätöntä laittaa lainkaan painoa päälle. Rohkeasti ja rennosti kohti uutta ja jännittävää!