Katja Frange

Katja Frange on kirjailija, henkinen valmentaja ja näkijä. Katjalta on ilmestynyt kirjat ”Intuitiolla –kuuletko sisäisen viisautesi?” ja ”Kuunsilta – feminiinisen tietoisuuden matka”, joiden vuoksi hänet tunnetaan etenkin intuitiivisen elämän ja feminiinisen tietoisuuden avaajana. Katja on myös naisille suunnatun modernin mysteerikoulun perustaja, joka ammentaa voimaansa ihmisyyden ja arjen ihmeellisyydestä. www.katjafrange.com.

Naisen juuret ja siivet – henkisyyden kehollistaminen

Lauantai 10.00, Kellari 1

Tarkoituksemme on avautua meissä olevalle suuruudelle, rakkaudelle ja todelliselle olemuksellemme, mutta myös kehollistaa se näkyväksi tekojemme, sanojemme ja olemuksemme kautta. Mitä tämä voi tarkoittaa käytännössä? Tätä aihetta lähestytään luennolla etenkin naisen ja feminiinisen energian näkökulmasta.

Siipien avautuminen on vertauskuvaa sydämen ja tietoisuuden avautumiselle. Siivet vahvistuvat itsetuntemuksen ja oman sisäisen suuruuden ymmärryksen myötä – yhteydestä näkymättömään. Juuret maadoittavat meidät kehoomme ja ihmisyyteen. Niiden kautta vahvistamme sisäistä alkuvoimaa, yhteyttä ympäröivään maailmaan – tulemme näkyväksi. Siipien ja juurien välisestä tasapainosta avautuu yhä kirkkaampi keskikohta. Se avaa myös ymmärrystä omasta ainutlaatuisuudesta ja siitä, kuinka tärkeää on tuoda se näkyväksi tässä maailmassa.