Karita Aaltonen

Karita Aaltonen on valovoimainen valmentaja, joogaopettaja ja juontaja. Hän on kirjoittanut kirjan Uskalla parantua – uskomaton tositarina toivosta ja mielenvoimasta (Viisas Elämä Oy, 2017). Karitan intohimo on auttaa ihmisiä löytämään oman elämän tasapaino ja dharma code (elämäntehtävä). Karita haluaa omalla tarinallaan antaa toivoa ja tsempata muita löytämään oma sisäinen voimansa ja oppia elämään juuri sitä omannäköistä, tervettä, tasapainoista elämää. Karitalta on leikattu pahalaatuinen aivokasvain gradus IV ja hän on mennyt läpi rankat syöpähoidot. Tänä päivänä hän voi paremmin kuin koskaan ennen.

Lisätietoja: www.karitaaaltonen.fi

Yinjooga

Lauantai 3.3.2018 klo 15.45, sali 7

Karitan tunnilla pysähdytään oman elämän ja arvojen äärelle. Tunnin teema on Dharma Code, oman elämäntehtävän löytäminen, purpose of the soul. Tunti on tarkoitettu ihan jokaiselle tasosta riippumatta. Yin-joogassa asanoissa ollaan pitkiä aikoja ja annetaan kehon ikäänkuin ”antautua” rauhalle ja tasapainolle. Tunnilla käytetään terapeuttisia eteerisiä öljyjä jotka tukevat tunnin teemaa ja antavat vielä lisäsipauksen syvyyttä.

Luento: Miten uskoa omaan intuitioon

Lauantai 3.3.2018 klo 10.30, Parvi

Karitan luennolla kuulet koskettavan ja elämäntäyteisen tarinan syövästä ja paranemisesta. Miten tehdä rohkeita päätöksiä uskoen omaan intuitioon? Miten yhdistää sekä lääketieteen hoidot, täydentävät hoidot ja ruokavalion ja uskaltaa tehdä mahdottomasta mahdollista? Miten opimme käyttämään omaa sisäistä voimaamme, tekemään oikeita päätöksiä oman hyvinvointimme ja tasapainomme eteen? Saamme lisää työkaluja arkeen ja tasapainon löytämiseen elämän joka osa-alueella – ja ennen kaikkea ottamaan itse vastuun omasta onnellisuudesta ja terveydestämme.