Juuli-Maria Vuori

Juuli-Maria on sertifioitu joogaohjaaja (RYT 200), henkisen hyvinvoinnin ohjaaja (Lightfulness Coach) ja HR-ammattilainen. Juuli-Maria on kahden ihanan lapsen äiti, intohimoinen sporttaaja ja raakaherkkujen tekijä. Hän rakastaa joogassa kokonaisvaltaisuutta – sen dynaamista ja haastavaa puolta sekä rauhoittavaa meditatiivista harjoitusta. Juuli-Maria ohjaa joogaa sydäntietoisesti ja lämminhenkisesti sekä kehotietoisesti anatomisia linjauksia kunnioittaen.

Juuli-Marian tunneilla pääset matkaamaan syvemmälle itseesi kuunnellen kehon tuntemuksia sekä sydämen ohjausta. Hänen ohjauksessaan yhdistyvät kehon, mielen ja henkisen olemuksen liitto. Harjoitus voi olla hyvin juurruttava ja hoitava.

Lisätietoja: www.lightfulnesscoaching.com

Näytteilleasettaja: Lightfulnesscoaching

Tunti: Lightfulness Flow

Lauantai 9.30, sali 7

Lightfulness Flow on rentouttava, palauttava ja tasapainottava joogaharjoitus. Tunnilla liikutaan lempeän ja hitaan Flown mukana kehoa ja hengitystä kunnioittaen sekä pysähdytään viipyilemään yin-asanoihin restoratiivisesti apuvälineillä tukien. Juurruttavien meditaatioiden kautta päästään matkaamaan syvemmälle itseen kuunnellen sydäntietoisesti kehon tuntemuksia.

Lightfulness Flow yhdistää henkisen hyvinvoinnin harjoitteita (Lighfulness Coaching) asanatyöskentelyyn. Tunnilla matkataan mielen pyörteistä kohti sydämen viisautta ja pysähdytään kuuntelemaan sisimmän viestejä. Sydäntietoisen ja syvällisen harjoituksen annetaan laskeutua kauniin musiikin mukana syvemmälle itseemme. Harjoitus voi olla hyvin puhdistava ja hoitava.