Jutta Niala

jutta-nialaJutta on sertifioitu Suomen Vijñāna-joogan pääopettaja ja joogastudio Olo-Tilan omistaja.

Jutalla on vahva ammattitaito ja laaja kokemus joogan opettamisesta vuodesta 1999. Hän päivittää ammatillista osaamistaan vuosittain Vijñāna-joogan kansainvälisissä koulutuksissa. Jutta ohjaa myös erityisryhmiä: hän tekee pioneerityötä Naisten Linjan kanssa. He ovat kehittäneet Olo-Turva -joogan, joka on kehollinen toipumismenetelmä väkivaltaa kokeneille naisille.

Jutta kouluttaa Vijñāna-joogaopettajia kolmevuotisessa koulutuksessa, joka sisältää 800 tuntia.

Lisätietoja: www.joogaolemus.fi

Näytteilleasettaja: Joogaolemus / Vijñāna-joogastudio Olo-Tila

Vijñāna Heart Openings

Lauantai 3.3.2018 klo 15.30, sali 3

Monipuolinen ja syvällinen tunti tarjoaa elämyksellisen kokemuksen keveydestä, tilasta ja hiljaisesta selästä taaksepäin taivutusten parissa. Slow Vinyasan rytmissä etenemme liikkeisiin asteittain Vijnana-joogan kehonhallintametodin avulla. Hyödynnämme harjoituksissa Vayu- ja anuloma viloma -hengityksiä aukaisemaan rintakehää ja toteutamme lihaskalvoketjujen aktivaatioita kokonaisvaltaisen liikkeen luomiseksi. Lempeän läsnäolon, tietoisen keskittymisen ja sisäisten mielikuvien avulla valjastamme mielen voiman kehoon. Tunti sopii hyvin joogaa harrastaville ja joogaopettajille. Aikaisemmille Joogafestival-kävijöille tiedoksi: tunnilla on jälleen uusi sisältö. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan sydämen avautumisen voimasta Vijnana-hengessä!

Vijñāna Yoga: Balance and Harmony

Sunnuntai 4.3.2018 klo 12.00, sali 7

Tunti perehdyttää tasapainoliikkeissä harjoituksen hienovaraisiin vivahteisiin sekä juurruttamiseen, siirtymävaiheisiin, jalkaterien ja kämmenten käyttöön. Lantion tasapainoinen asento ja kokonaisvaltainen liike ovat keskiössä seisomaliikkeissä. Mielenkiintoisesti rakennetut liikesarjat seisten ja käsien varassa tarjoavat oivalluksia kehon potentiaalista, sisäisestä voimasta ja harmonisuudesta dynaamisissa liikkeissä. Valmistelevat liikkeet auttavat oivaltamaan kehonhallintaa käsitasapainoliikkeissä: saat vinkkejä turvalliseen harjoitteluun. Tunti sopii joogaa harrastaville ja joogaopettajille. Aikaisemmille Joogafestival-kävijöille tiedoksi: tunnilla on jälleen uusi sisältö. Tervetuloa tasapainoilemaan ja oivaltamaan Vijñānan voimassa!