Jutta Niala

Jutta Niala on Sertifioitu Suomen Vijñāna joogan pääopettaja ja joogastudio Olo-Tilan omistaja. Jutalla on laaja kokemuspohja joogan opettamisesta vuodesta 1999.  Ammatillista osaamistaan hän päivittää vuosittain Vijñāna joogaopettajien kansainvälisissä koulutuksissa.

Jutalle jooga merkitsee transformaatiota ja matkaa itseen; se on henkinen tie ja elämäntapa. Rakkaus joogaan, intohimoinen asenne tutkia harjoituksen avulla oman potentiaalin ulottuvuuksia, herkkyys ja intuitiivisuus yhdistyvät vankkaan ammattitaitoon Jutan ohjauksessa. Hän jakaa monipuolisesti kokemuksiaan yli kahdenkymmenen vuoden syvällisestä polustaan – Jutalle kanssakulkijoiden auttaminen ja tukeminen ovat sydämen asia.

Jutta ohjaa Pohjoismaiden ensimmäistä kolmivuotista Vijñāna joogaopettajakoulutusta ja toimii mentorina myös muiden traditioiden opettajille. Jutan työnkuvaan kuuluvat lisäksi syventävät kurssit, workshopit ja retriitit ulkomailla ja Suomessa. Hän tekee pioneerityötä joogan parissa Naisten Linjan kanssa; he ovat yhteistyössä kehittäneet Olo-Turva © konseptin, joka on kehollinen toipumiskeino väkivaltaa kokeneille naisille.

Lisätietoja: www.joogaolemus.fi

Näytteilleasettaja: Joogaolemus / Vijñāna-joogastudio Olo-Tila

Tunti: Hiljainen selkä – kehon viisaus / Vijñānajooga

Lauantai klo 10.30, sali 4

Elämyksellinen Vijñānajoogan asanatunti hiljaisesta selästä, syvällisestä keho-mieli yhteydestä ja kehon viisaudesta.

Syvällinen joogaharjoitus on paljon enemmän kuin ulkoapäin linjattu keho.  Tällä Vijñānajoogatunnilla antaudumme aistimaan ja valjastamme mielen voiman asana-harjoitukseen löytääksemme sisäisen potentiaalimme jota kehossamme kannamme. Vijñānajoogan metodi ohjaa aitoon ja syvälliseen keho-mieli yhteyteen. Tutkimme miten asanaharjoituksen kauneus syntyy kokonaisvaltaisesta kehonhallinnasta, jossa koko olemuksemme on tasapainossa. Hiljainen selkä huokuu rauhaa, keveyttä ja läsnäoloa.  

Tunti sopii kaikille. Kokemuksellinen ja käytännönläheinen tunti tarjoaa oivalluksia harjoitukseen ja vinkkejä asanoiden opettamiseen. Tule löytämään kehosi sisäinen viisaus!

Tunti: Hiljainen Olemus – hengityksen voima / Vijñānajooga

Sunnuntai 11.45, sali 4

Oivaltavia kokemuksia monipuolisten hengitysharjoitusten vaikutuksesta erilaisiin liikkeisiin, läsnäoloon ja tunnetilaan.

Hengitys on silta kehon ja mielen välillä, syvällisen keho-mieli yhteyden ydin. Tällä Vijñānajoogantunnilla saat oivaltavia kokemuksia hengityksen vaikutuksesta liikkeisiisi, läsnäoloosi ja tunnetilaasi. Sukellamme pintaa syvemmälle hengityksen ohjaamina meditatiiviseen, lempeään ja dynaamiseen liikkeeseen. Hengitys luo asanoista moniulotteisia, tutustumme erilaisiin Vijñānajoogassa tehtäviin hengitysharjoituksiin liikkeiden kautta. Tervetuloa hengittämään itseesi voimaa, hiljaisuutta, tasapainoa ja rauhaa.

Tunti sopii kaikille. Kokemuksellinen ja käytännönläheinen tunti tarjoaa oivalluksia omaan harjoitukseen ja joogaohjaajille vinkkejä opettamiseen.