Jutta Niala ja Elina Nikulainen

Elina Nikulainen ja Jutta Niala

Elina Nikulainen (FM) on Naisten Linjan toiminnanjohtaja. Hänellä on vahva asiantuntemus ja pitkä kokemus naisiin kohdistuvaan väkivaltaan liittyvissä kysymyksissä, sekä kotimaassa että kansainvälisissä tehtävissä.

Joogakurssin ohjaajana toimiva Jutta Niala on Vijnana joogaopettaja ja joogastudio Olo-Tilan omistaja. Jutalla on seitsemäntoista vuoden monipuolinen kokemus joogan opettamisesta ja vankka osaaminen myös erilaista traumaa kokeneitten ihmisten ohjaamisesta.

http://www.joogaolemus.fi

Näytteilleasettajana Joogafestivaleilla: Joogastudio Olo-Tila/Joogaolemus

>> Jutta on mukana myös tuntiohjelmassa.

 

Luento:

Jooga väkivallasta toipumisen tukena

LAUANTAI klo 13:00, paikka: Kellari 2

Naisiin kohdistuvan väkivallan vastaista työtä tekevä järjestö Naisten Linja ja joogaopettaja Jutta Niala ovat kehittäneet Olo-Turva joogakurssi -konseptin, jonka tarkoituksena on auttaa väkivaltaa kokenutta henkilöä omassa toipumisprosessissaan ja auttaa häntä löytämään turvapaikka omasta kehostaan. Kurssilla hoidetaan väkivallan kehoon jättämää jännitystä ja purkamatonta stressiä lempeillä joogaliikkeillä, syvävenytyksillä, hengitykseen hiljentymisellä ja hyväksyvää läsnäoloa opettelemalla. Joogan avulla väkivaltaa kohdannutta opastetaan suhtautumaan omaan kehoonsa lämmöllä ja hyväksyen.

Ensimmäinen joogakurssi järjestettiin keväällä 2016, se sai osallistujilta erittäin hyvän vastaanoton.